Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem váláskor megígérte, hogy visszaveszi a leánykori nevét, de azóta sem tette. Mit tehetek, hogy ne viselje már a nevem?
Ha nem érdekel az exed, akkor miért foglalkozol vele még mindig? Miért fontos neked, hogy épp milyen nevet visel? Felejtsd el.
Én se élek már együtt rég az exférjemmel, mégis még mindig -né vagyok, mert így egyszerűbb, olcsóbb, nem kell mindenhol átíratnom. Amúgy a lánykori nevemet használom, csak hivatalos helyeken merül fel a valódi nevem. Az égvilágon senkit nem zavar, és nem érdekel ez, az exférjemet sem.
Szegyenletes es buta dolog az ex nevet megtartani.A pasi nem volt eleg jo ne a nevet az viseli a no.
Kotelezove tennem meg a birosagon a lanykori nev 30 napon beluli visszavetelet.
Exed ? Neki ciki nem neked mond neki ujra nosulsz es a menntaszonyod is felveszi a neved.
Mikor házasságot kötöttek örültél neki, hogy felvette?
Nem bántásból kérdezem, engem csak a háttere érdekel ennek, engem mindig győzköd a jövőbelim, hogy vegyem fel a nevét, én meg nem akarom, és még sosem mondott olyan indokot, hogy ez miért annyira fontos neki. Azóta kérdezgetem más férfiak véleményét is, hátha megértem.
- Esetleg valamennyi pénzért megérné a sok utánajárást.
- Amit eddig még nem említettek, az ha újra férjhez megy.
Egyéb iránt miért nem kérdezel meg egy ügyvédet, aki megbízható választ is tudna adni a számodra.
Hogy a francba lehet leírni azt, hogy "né" úgy, hogy hasonlítson arra, hogy "Dr"?!
Amúgy gondolj csak bele, hogy hány Kovácsné / Nagyné / Lakatosné van az országban. Kutya nem köti hozzád, hacsak nem valami nagyon ritka vezetékneved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!