Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy döntenél?
32/N
Első gondolatom a lapát volt, aztán magamba néztem :P
majdnem ugyanezt csinálom. Amikor mi összejöttünk, a zember már megvette a lakást (CHF) és a kocsit (szintén), amivel gyakorlatilag meg is kereste a törlesztőt. Aztán jött a válság és elszabadult minden. Együtt küzdöttünk/küzdünk meg vele. Sokszor poénkodom (és tényleg csak poén), hogy anyagilag elég sza.ul jártam vele, de ha pl. 1-2 évvel hamarabb ismerkedünk meg, akkor valószínűleg együtt másztunk volna bele a kakiba.
Szerintem a kukit hagyd ki a dologból, arra nem lehet alapozni. Lehet 5-10 év múlva már nem lesz olyan virgonc :) nem tart örökké. Egyébként ha nem költöznél túl messzire, hobbifütyinek még megtarthatod.
Ha úgy érzed biztos társ lehet, akkor gondolkozz a többin.
Az anyagi lehúzást nem konkretizáltad, de mérlegeld mennyire az ő hibája. Fejjel megy a falnak, vagy csak szerencsétlenül alakulnak a dolgai. Nyilván nem te vagy neki a "fejős tehén", mert akkor menne veled a pénz után.
Az hogy nem akar veled menni, a mi korunkban nem feltétlen a szeretet mértékét jelzi. Gondolom ő sem mai gyerek már. Ha azt kéred tőle, hogy az esetleg már berendezett életét adja fel egy teljesen újért, nem vetném a szemére a tétovázást. Neked ott az új állás, de neki? Bár megfontolhatná a lehetőséget. Még az egyértelmű "akkor köztünk mindennek vége" ultimátumról is csak annyit, hogy pasi. Biztos hogy csak fekete vagy fehér a dolog?
Ha annyira utálod a várost, hogy ő sem tud ott tartani, akkor menj.
Én sem itt képzeltem el az életemet (fele akkora városba költöztem, mint ahol felnőttem, és sokszor idegesít hogy sok minden nincs meg helyben, mert nem ehhez szoktam), de nem tragédia, mert ami nekem igazán fontos az itt van, a többi részletkérdés.
Az ismerkedés szerintem a kor előre haladtával egyre egyszerűbb. Bár fogyatkozik az állomány, de a "kényszer" elfogadóbbá tesz. Biztos neked is volt anno elképzelésed milyen lesz a nagy Ő, és mennyire hasonlít Ő hozzá?
Bocs ha hülyeségeket írtam, de túl későn kávéztam és még pörgök. :)
Költözz! Én pont 2 éve voltam ugyanebben a helyzetben, csak nekem másik országról volt szó... Jöttem, Mr. szuper szex maradt, pedig még melója is lett volna ha jön, de maradt a komfort zónában.... Rémes volt az első 4 hónap... Szex még ennyire soha nem hiányzott, pedig volt teszt menet, de semmit se ért egyik se.... Aztán jött a kedves vőlegényem és még Mr. szuper szexet is überli, de biztos meg szépíti a szerelem is... Na de lényeg a lényeg, mindig van jobb :)
Akik meg azt mondják, hogy nem fontos egy kapcsolatban a szex... Ne csodálkozzatok ha a férjetek/ feleségetek lelép egyszer valakivel vagy csak kiderül, hogy megcsal titeket.... És igenis igaz a mondás: Külső megfog, belső megtart, jó szex össze láncol!
Senki nem mondja szerintem, hogy nem kell a szex, a jó szex. De ha valaki azt hiszi, hogy ennyi elég: "Külső megfog, belső megtart, jó szex össze láncol!", na az ne csodálkozzon, ha a párja egyszer csak megunja, összepakol és lelép olyanhoz, aki többet nyújt, mert csak így önmagában kevés. Tapasztalat.
Ezért is tanácsoljuk sokan a költözést.
Jesszus, már végig sem olvasom a komenteket...
Kérdező. írod, hogy ebben a korban már fontos a minőségi szex. Hát én meg úgy gondolom,igaz kicsit több vagyok mint te, 40 éves, hogy a kukinál sokkal fontosabb a nyugalmam és a jólétem. Ha valaki anyagilag lehúz és lelkileg tönkretesz, abban mi a jó? Jaa, hogy a kukija???? 31 évesen több eszed is lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!