Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te hogy döntenél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy döntenél?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok,hátam mögött jó pár kapcsolattal,tehát van viszonyítási alapom.Az eddigi férfiak között volt jó-rossz szexuális kaliberű egyén,de a tökéleteset soha nem találtam meg,vagy néha azt hittem hogy az.Pár hónappal ezelőtt betoppant valaki az életembe,és ezen a téren szuper,és ez totál ritka.Nem akarom csak erre helyezni a hangsúlyt,de ez fontos szerintem.Viszont más dolgok nem stimmelnek sokszor.Úgy érzem lehúz anyagilag,mióta ismerem csak negatív dolgok történnek velem,ami részben az ő hibája is.Lehet hogy nem tehet pár dologról,de az biztos hogy sok pénzem a levesbe ment hülyeségek miatt.Rendszerető,tökéletesen főz,nem horkol,szóval így okés :) Nem vagyok egyszerű eset,de őt elfogadtam.és viszont.Viszont most van lehetőségem elköltözni egy másik városba: lenne munkám,pénzem,nyugalmam.Ha innen elmegyek,ő lezártnak tekinti a dolgot.Ha itt maradok,lelkileg megyek tönkre,mert eleve utálom ezt a várost is,új életet akarok kezdeni.Nincs erőm már ismerkedni,belefáradtam.Az tuti hogy elköltözöm.De valahol nem akarom őt se elveszíteni.Mi tévő legyek ? Költözök,ha annyira fontos vagyok neki úgy is megkeres,ha nem,akkor totál mindegy? Ez a szexuális dolog totál hatalmába kerített,de erre nem alapozhatok döntéseket,mert ez totál hülyeség.De valahol mégse,mikor a pasik 80%-a vagy nem akar szexelni,vagy merevedési gondokkal küzd,vagy mit tudom én mi a baja,mert ez van manapság.
2013. ápr. 1. 00:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Így van, ha fontos lennél neki, akkor nem hagyná ennyiben a dolgot. Szerintem menj, szexet bármelyik városban találsz :)
2013. ápr. 1. 00:05
 2/37 anonim ***** válasza:
85%
Most komolyan ennyire fontos a kuki, hogy anyagilag lehúz, lenne egy tök jó lehetőséged és emiatt elvesztenéd. Pasik ott is lesznek.
2013. ápr. 1. 00:14
 3/37 A kérdező kommentje:
1-es : ezen jót nevettem,ez igaz,de nem mindegy milyet :) A minőség már fontos ebben a korban.Nem vagyok szexőrült,de tényleg ritka olyasvalakit találni,aki minden pillanatban kész bármire :) És van érzéke a dolgokhoz.
2013. ápr. 1. 00:16
 4/37 anonim ***** válasza:
86%

1.-es vagyok, örülök, hogy feldobtam a napodat :)

Én ugyan még csak 23 vagyok, de nekem is fontos a minőségi szex, és bizony nehéz találni, ellenben ebben a korban még senki sem akar "elköteleződni". Én pedig arra gondolok, szeretném megtalálni azt a bizonyos egy valakit, akivel jó lehet MINDEN.

Az expárom kicsit ugyan ilyen volt, isteni szex, viszont fél év után azt vettem észre, hogy én tartom el őt, szóval lapát...

2013. ápr. 1. 00:21
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "lehúz anyagilag" nem tudom, hogy érted? Nem dolgozik, vagy rendszeresen pénzt kér Tőled? Ha igazán szeret nem állítana választás elé, hanem menne Veled bárhová, csak együtt lehessetek. Így az Én válaszom, hogy mennék, ha nélküle, akkor bizony nélküle. Ha ilyen lehetőséged van, akkor élni kell vele, mert ha most elszalasztod, akkor később nagy esély van rá, hogy megbánod.
2013. ápr. 1. 00:28
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az a gond, h kisvárosban élsz :D

Na jó, csak viccelek :)

Én is korodbeli vagyok, mielőtt megállapodtam, nekem is volt jó pár pasim, 80%-ukkal minden rendben volt szex terén :)

Nekem az a tapasztalatom, h sokkal nehezebb volt a többi (számomra preferált tulajdonságokat) megtalálni egy pasiban :)

2013. ápr. 1. 00:29
 7/37 A kérdező kommentje:
2-es: a kuki,az mindenképp kuki.Nem ezen van a hangsúly.Ha ehhez párosul szenvedély,érzelem,stb,az már nem egyszerű kuki :D Sok kuki,sok meglátásmód.De a lényeg tényleg az,hogy megtalálod a tökéletes kukit,de semmi pénz,vagy nincs kuki,de van pénzed ,és magányosan vergődsz.
2013. ápr. 1. 00:29
 8/37 anonim ***** válasza:
78%

. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ._ . . . . . _

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2013. ápr. 1. 00:32
 9/37 anonim ***** válasza:
86%

"Te hogy döntenél?"

Én költöznék, de szerintem te maradj csak a szuperkukinál! :D

2013. ápr. 1. 00:42
 10/37 anonim ***** válasza:
50%
XDDD Big faszXDDD
2013. ápr. 1. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!