Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esély, hogy változni fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély, hogy változni fog a férjem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemmel 4 és fél éve vagyunk együtt. Van egy 1 éves gyönyörű kisfiunk. A kapcsolatunk elején Ő az az igazi udvarló lovag típus volt, aki mindent megadott testileg-lelkileg és igazán szerelmes volt belém. Sex heti 2x. Aztán mikor összeköltöztünk jött a számítógépes játékozás, engem meg hanyagolt, sex 2 hetente. Terhes lettem, esküvő, majd elköltöztünk, maradt a számítógépezés. A háztartásban csak ritkán segít be. Sex havonta 1x. Régebben mindent meg tudtunk beszélni, most már sokszor beszélgetni se tudunk, vagy inkább csak vitázunk. A gyereket szinte egyedül nevelem, a másodállása miatt, segítségem nincs. Főzök, mosok, takarítok, vasalok, gyerekkel foglalkozom, én altatok, etetek stb., a férjem még jobban hanyagol, sex másfél havonta, pedig csak 5-6 kg plusz van rajta. Úgy tudom senkije sincs, viszont ha felhozom a témát, akkor vagy nincs válasz, vagy csak annyi, hogy "mostanában ezt hozta az élet". Tehát Ő alszik, dolgozik, játszik, meg néha a fiával van kb. 20 percet. Sehová nem megyünk, max. vásárolni, meg néha az Ő rokonságához (anyós, unokatesó). Ezt én már alig bírom. Szükségem van a szeretetre, törődésre és már annyiszor mondtam, de a helyzet nem változik. És állítólag nagyon szeret minket...
2009. szept. 19. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet,,,bár nem a számítógép,,,hanem munkamánia volt a bűnös sok-sok éven keresztül,,,júliusban volt 2éve hogy nincs köztünk semmi,,,és az előtte lévő évben is 2-3alkalom volt az ágyban,,,most nincs munkamánia,munkanélküli 10hónapja,,a vállalkozása csődbe ment,mint ahogy a családi élete is.Most válunk 1 tárgyalás már volt,,,,mikor azt kérdezte miért nem kaphat még 1 esélyt én csak annyit mondtam:24évnyi esélyt kaptál,,ez alatt nem tudtad bizonyítani,hogy a család a fontos akkor mire várhatnék,,,,,Állitólag ő is nagyon szeret minket....
2009. szept. 21. 13:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnállak titeket lányok, akik hasonló cipőben járunk. Tegnap este a férjem kinyilvánította, hogy ha én nem kezdeményezek, akkor Ő se változik. Tegyem meg én??? De én nem tudok csak úgy a semmire begerjedni, elmúltak már a mézeshetek, és annó nem a külsője miatt mentem hozzá...szóval nekem úgy egy csattintásra nem megy a gerjedés, kell valami ami beindít. Pl. egy jó illat (persze fürdés után, amit nem mindig ejt meg), egy simogatás, egy valami, ami beindít, de Ő azt várja, egyszerűen ugorjak neki...Mit tegyek, próbáljam meg ezt, aztán meglátjuk...? Talán még van remény...de már megint én tegyem meg az első lépést, unom már...
2009. szept. 21. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
27 éves nő vagyok.9 éve vagyunk együtt,hasonló a szitu nálunk is,csak úgy élünk mint 2 barát,szex 1-2 havonta.Velünk alig törődik,hazajön a melóból,akkor órákig számítógépezik,este tévézik és ha épp otthon van reggel,akkor az első a számítógép ahogy kipattan a szeme.Én már kezdek kiábrándulni belöle és itt is hagynám ,csak ugyanaz mint nálatok,közös ház hitelre,hova mehetnék.Sokszor beszólogat,a szüleimet elvadította ok nélkül tőlünk és szerintem nem szeret senkit.15 hónapos gyerekünk van,teljesen én nevelem,mosok ,főzök,vasalok,takarítok,vásárolok,semmiben nem segít,estleg ha megkérem,még sem vagyok jó.Nem tudom meddig bírom,én is vágyom a szeretetre,nő vagyok,de mellette nem érzem annak magam,adok magamra pedig,nem értem meg a hapsikat.Most volt egy néhány csók egy hapsival,ráébredtem hogy nő vagyok és kellenék még azért másnak és tudnék valaki mást imádni,csak lépnem kéne.
2009. szept. 22. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:
14.31-esnek. Nagyon sajnállak, tényleg megértelek és a pasiknak össze kéne tenni a kezüket, hogy ennyi minden mellett még Őket is akarnánk, de Ők már csak akkor kapnak észbe, mikor elindul a válóper, akkor aztán....bocsáss meg, megváltozom, stb. Addig mi meg belegebedhetünk a sok házimunkába, de inkább tűrünk, csak hogy a gyereknek meglegyen minden. Mert egyedül egy nő gyerekkel, szóval nagyon nehéz. Nálunk most az van, hogy Ő bejelentette,hogy neki az a baja, hogy nem kezdeményezek...Na már most nem vagyok már rá annyira begerjedve, mint régen és kicsit tehetne Ő is, mert tv-nézés közbe, vagy számítógépezés előtt nézve a hátát nem nagyon jövök lázba...de megteszem, a házasságomért. Aztán majd meglátjuk az eredményt. Mellesleg nekem is lenne pasi, de még várat magára a dolog. Mentem ami menthető...
2009. szept. 22. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!