Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki tud segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Anyukámék elváltak, elköltöztünk a családi házból.

Az állandó lakcím nem változott, csak a tartózkodási hely, viszont a családi ház zárját kicserélték...

úgy költöztünk el, hogy bármikor visszamehetünk.

Ha odamegyek, mit csináljak? Hívjak rendőrt?

A bíróságon elmondtuk, nemnagyon vették figyelembe, csak elmondták apámnak, hogy cserélje vissza. Ennyi, kész.

Mit tegyek, hogy be tudjak menni, ami jogilag is helyes?

Gondoltam arra, hogy betöröm az ablakot, de eszembe jutott, hogy rongálás címen kaphatok érte...

(mert olyanok, hogy mindenhol, ahol csak tudnak, kicsesznek velünk...)

Köszi!

2013. márc. 27. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Vissza akarsz költözni? Vagy minek mész oda? Mi dolgod még ott, ha elköltöztetek?
2013. márc. 27. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:
még van ott pár cuccom, amit még nem hoztam el... viszont megbeszélni nem lehet velük semmit, még a telefont sem veszik fel, viszont egész nap dolgoznak.
2013. márc. 27. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ÚÚÚha, akkor nem tudom sajnos. Nem hinném hogy a rendőrség odamenne ilyen esetben.
2013. márc. 27. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem simán lehet hívni rendőrt. Én biztos hívnék, még ha fizetnem is kéne egynek, h szolgálaton kívül, de egyenruhába jöjjön már el és rakjon rendet! Most melyiküknél laksz? Hány éves vagy?
2013. márc. 27. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:
21, hivatalosan anyánál, nem hivatalosan a barátommal.
2013. márc. 27. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!