Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt párom prostizott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom prostizott?

Figyelt kérdés
Volna egy kérdésem.31éves férfi vagyok volt egy élettársam nem rég váltunk el. Van egy közös fiunk. és az elhelyezéssel kapcsolatban kérdem h kinek fogják itélni. Azt tudom hogy az élettársam prostizott a hátam mögött mig én dolgoztam. Ugy 1 másfél évig. De már abba hagyta. Ha ezt a biroság megtudná akkor volna esélye hogy nekem? Itélnék. Volna rá bizonyitékom is hogy ezt csinálta elég sok.

2013. márc. 25. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

De abban a másfél évben jól éltél te is abból a pénzből, nem? És most hogy összevesztek, ezt akarod felhozni ellene...no comment

Az más kérdés, hogy nem helyénvaló hogy valaki ebből él, de nem ítélem el, lehet olyan helyzet hogy rákényszerül.

2013. márc. 26. 07:01
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Igaza van a 11-esnek.Amig jól éltél nemzavart prostizik a gyereked anyja.Ő ebből vett a gyereknek kiscipőt.Ettől ő még lehet jó anya,gondolom nem a gyerek előtt űzte az ipart.Ő is dolgozott egy kicsit máskép..
2013. márc. 26. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem számíthat.

SEnkit nem érdekel, hogy te vasutas, vagy bankár vagy, amíg nem veszélyezteted a gyereket.

Amíg az anyja nem a gyerek előtt csinálta, nem vonta bele, addig nem számít, akármennyire is elítélendőnek gondolja is a közvélemény.

Arról meg megvan a saját magam véleménye, hogy hogyan tudtad ezt nem észrevenni, ha meg igen akkor miért csak most számít..

2013. márc. 26. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Kevés prosti ad utána számlát, vagyis hivatalosan nem volt munkahelye, illetve nem bejelentett. Mondjuk elsőnek egy apasági teszttel kezd, ha már ennyire hűséges volt hozzád. 40-50 ezer, szóval nem vészes, ha 18+ évre nézed a gyerektartásért cserébe.
2013. márc. 26. 20:53
 15/15 anonim válasza:
A Magyar jog nagyon anyapárti, így ha csak embert nem ölt, akkor neki ítélik a gyereket! Ha meg ezt szóba hozod,úgy is csak azt fogja hinni a bíróság, hogy be akarod mártani az asszonyt!
2013. márc. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!