Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi ideig kell várni az apára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kell várni az apára?

Figyelt kérdés
Segítséget kérek, elváltam van egy kisfiam az apa minden páros hétvégén látogatthatja gyermekét a lakásomon, ez nem is probléma legalább megismeri az apját is mert még nem volt láthatáson 4 hónapja amióta elváltunk. A kapcsolattartás 8órától 12 óráig tart én ott vagyok kezdésre de az apa nincs én akérdésem: mennyi ideig kell ott tartózkodni és várni az apát mert mi fél órát vártunk jegyzőkönyvet írtunk és elmentünk otthonról mert a napi dolgokat intéztük
2013. márc. 24. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már volt, nem tudom hova lett. A kéthetente lévő láthatáson mennyit kell várni az apára ha késik. Én várnék max. 2 órát. De 30 perc után felhívnám.
2013. márc. 24. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Semennyit nem kell várni. Ha nincs ott kezdésre és nem szól, akkor nyugodtan intézkedj és csináld a dolgod.
2013. márc. 24. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 10 perc.

Én egyszer jártam úgy, hogy balesetem volt, odaszóltam telefonon az anyának, hogy késni fogok fél órát, mire közölte, hogy tíz percet vár és nem többet. Ha addig nem érek oda elviszi ő a gyerekeket máshová. Úgy is lett, pedig én a lakásukra mentem. A gyámhivatalban pedig elzavartak, hogy az anyának tíz percet kötelessége várni, nem várható el tőle, hogy egész nap rám várjon. Mondjuk elég fura, nőpárti volt a hozzáállás, de nem tudtam mit tenni.

2013. márc. 25. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem nőpárti dolog, fordítva ugyanúgy lenne.

Gondold el, hogy 9 helyett megjelenik az apuka vagy amikor gondolja, az anya meg a gyerek glédába álljon. na nemár. Sok ilyen van.

2013. márc. 25. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: Te nagyon félreértettél valamit. Miattam még soha nem kellett glédában állnia az exemnek, mindig másodperc pontosan mentem a gyerekekért. Egyszer történt egy balesetem, belémjöttek hátúlról a kocsimba, és emiatt nem értem oda. Telefonon felhívtam, hogy késni fogok, tehát tudott róla, szó sem volt bizonytalan ideig való állandó várakozásról. Ez az egész dolog csak arról szólt, hogy kicseszhessen velem, mint sokminden más húzása is. Csak hát a gyámhivatalban és a bíróságon is folyamatosan összehazudott rólam mindent, amit persze elhittek neki, mert nő, és amit nem követtem el, azt hogyan bizonyítsam be? Szóval én igenis azt tapasztaltam, hogy a gyámhivatalban és a bíróságon is nagyon nőpárti a hozzáállás.

A kérdésre pedig egyértelmű választ adtam, amit nekem is mondtak. Én sem értek egyet azzal, hogy bármelyik félnek glédába kelljen állnia és bizonytalan ideig várakoznia, de úgy gondolom, ha egy rajtam kívül álló ok miatt kések, és ezt jelzem is telefonon, akkor ennyi azért bele kellene hogy férjen.

De sajnos manapság inkább azt látom, hogy divat a férfiakat hazugságokkal besározni és utána ott keresztbe tenni, ahol csak lehet, mégha ennek a gyerek issza is meg a levét, akkor is.

2013. márc. 26. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, a te helyzetedben az exed egy büdös nagy tapló volt, mondom ezt úgy, hogy én pl rohadt sokat szoktam várni az exférjemre, meg ígérget nekem is, és a gyereknek is, tehát a tököm kivan vele, mégis itt ebben a helyzetben megértem, hogy kiakadtál. Bárcsak az én exem felhívna, ha késik...
2013. márc. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!