Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hogyan tudnátok feldolgozni? 20 év házasságot hogz lehet feldolgoyni hogy dobtak 39 éves vagok a férjem 53
Ha ezek utan te még szereted akkor vess magadra!
Tedd túl magad könnyeden, úgy hogy rájöttel milyen jellemtelen féreggel éltél, akibe beleláttál minden szépet es jót, semmi köze nem volt a valósaghoz annak az embernek, aki a te fantáziádban élt, te csak boldog akartál lenni, ezért szépitdtted a dolgokat. Nyugi, en is igy jártam mint te, és 15 év házasságot hagytam ott, nem volt könnyu es most sem az, de megérte.
Ne üzz csúfot magadból es a nöiessegedböl.
Ez az alak már neked sem kellhet nem?
Ha én túltettem magam neked is sikerülhet.
Adj magadnak pár napot, gyászold meg, mert ha benned magad, akkor megmérgez.
Aztán pedig lépj tovább, szerintem a szíved mélyén te is tudod, hogy egy ilyen emberért nem kár...
Na most akkor hány gyermek van, 2 vagy 3?
És hogy hogy tudnám feldolgozni? Sóhajtanák egy nagyot,és felkiáltanék, hogy HURRÁ, VÉGRE MEGSZABADULTAM TŐLE!Miért, jobb lenne ha maradna és továbbra is beszólogatna és megalázna? Én már rég kidobtam volna. Nem értem az olyan nőket, akik tűrnek, panaszkodnak, és mégis sírnak ha vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!