Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek hogyan tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek hogyan tudnátok feldolgozni? 20 év házasságot hogz lehet feldolgoyni hogy dobtak 39 éves vagok a férjem 53

Figyelt kérdés
5 hónapja kirúgtak gyes után a munkahelyemről.onnantól kezdve nem találok főállást csak részállásom van de a férjem alázott nap mint nap hogy ingyenélő vagyok és ő tart el van 2 gyermekünk.Majd január óta folyamatosan alázott hogy nézek ki nézzek már tükörbe különvonult másik szobában aludt ha közeledtem felé közölte teljesen felesleges ha adtam egy puszit kiröhögött megalázott végül 2 hete elköltözött kiüritve a lakásunkat /szőnyeg evőeszkozok tv stb/3 gzermekünk van velük nem törődik nem jön hozzájuk nem fizet semmit nem fizeti a lakáshitelt pedig adóstárs és közölte rá fog kényszeríteni hogy dolgozzak!eddig is folyamatosan kerestem a munkát!Közölte kiszeretett belőlem ti hogz dolgoznátok fel 20 évet??
2013. márc. 22. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Úgy, hogy nem kár érte.
2013. márc. 22. 23:20
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezek utan te még szereted akkor vess magadra!

Tedd túl magad könnyeden, úgy hogy rájöttel milyen jellemtelen féreggel éltél, akibe beleláttál minden szépet es jót, semmi köze nem volt a valósaghoz annak az embernek, aki a te fantáziádban élt, te csak boldog akartál lenni, ezért szépitdtted a dolgokat. Nyugi, en is igy jártam mint te, és 15 év házasságot hagytam ott, nem volt könnyu es most sem az, de megérte.

Ne üzz csúfot magadból es a nöiessegedböl.

Ez az alak már neked sem kellhet nem?

Ha én túltettem magam neked is sikerülhet.

2013. márc. 22. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Szedd össze magad.Tegyél valamit a külsőd és az önbizalmad érdekében,nem vagy öregasszony még találhatsz valakit magadnak.
2013. márc. 22. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyú érzés lehet, de ne sirasd azt a szemétládát, nem érdemli meg. Ennél sokkal jobb társat érdemelsz.
2013. márc. 23. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Adj magadnak pár napot, gyászold meg, mert ha benned magad, akkor megmérgez.

Aztán pedig lépj tovább, szerintem a szíved mélyén te is tudod, hogy egy ilyen emberért nem kár...

2013. márc. 23. 01:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor 2 vagy 3 gyerek?
2013. márc. 23. 01:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor hány gyermek van, 2 vagy 3?

És hogy hogy tudnám feldolgozni? Sóhajtanák egy nagyot,és felkiáltanék, hogy HURRÁ, VÉGRE MEGSZABADULTAM TŐLE!Miért, jobb lenne ha maradna és továbbra is beszólogatna és megalázna? Én már rég kidobtam volna. Nem értem az olyan nőket, akik tűrnek, panaszkodnak, és mégis sírnak ha vége...

2013. márc. 23. 05:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mutasd meg neki milyen csaj vagy.Nem fizet?pereld be.Kapd össze magad,ne lássa zaklatott elkeseredett vagy.nem búsulnod kell,örülnöd megszabadultál egy ilyen embertől.Ő meg majd ott is befordul ahol nincs kanyar..hajrá!
2013. márc. 23. 05:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tudom most baromi nehéz.Én is két gyerekkel maradtam egyedül!!Mint ahogy mások is írták,szedd őssze magad és ne lássa rajtad ,hogy szenvedsz.Ez nagyon nehéz ,de meg tudod csinálni!!Írjál priviben ha van kedved.
2013. márc. 23. 08:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Kamu-de az egész kérdésed.
2013. márc. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!