Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törödjek bele hogy vége?
Egyszerűen nem bírom 19 éves fejemmel kiverni a voltbarátnőmet 3 hete vége lett a 9 hónapos kapcsolatunknak és isszonyatosan szeretem , de ő lese szar nem akar velem beszélgetni pedig nem csináltam semmit azért lett vége mert egyedüll akart lenni vége lett rá 6 napra kavart egy fiúval 15 éves volt a volt barátnőm nemérdekelt a kor mert azt hittem agyilag tényleg ottvan de hatalmasat buktam , naponta szinte sírok utána , folyamatosan a haverjaimat basztatom hogy mit írt ki ? kivel van ? és idézek egyet amit írt nekem ( nem fogok a karjaidbe ugrani ................... HAGYJ BÉKEN
EZ A G**I FACEBOOK 48 ÓRÁIG NEM TILTHATLAK LE UGY H NE IRJ KÖSZII ) ezt írta mert csak megkérdeztem hogy , hogy elfelejtette azt a csodás 9 hónapot ? most mit tévő legyek ? nagyon nagyon szeretem de nem bírom elfelejteni kérlek valami jó tanácsot adjatok mert már nem bírom
Ha ő szakitott te meg irogatsz és hivogatod az zaklatásnak minösűl, egyszerüen ő nem akar békülni.
Tudom hogy nehéz de hát nem erőszakolhatod ki hogy szeresen.
Ez egy nagyon jó tanuló pénz volt neked egy következő, sokkal jobb kapcsolathoz. Irigyellek h ezen 19 évesen esel át, de azt sose felejtsd el, hogy a kölcsönös tisztelet és ennek elvárása a másiktól is, sokat számít. Én biztos vagyok benne, hogy mindennek megvan az oka, mindennek. Minden úgy alakul ahogy meg van írva, ez a sors... én hiszek benne.
Jelenleg ha még mindig szomorkodsz egy dolgot tudok javasolni, minden FÉRFINAK van becsülete, sokan a becsületük miatt ölni is képesek. A legfontosabb dolgok közé tartozik, és ha még most fáj is, mert tudom, hogy nagyon fáj. Akkor is csak arra gondolj, hogy egy férfi csak előre néz, csak előre... A múltba vissza nézni lehet szép emléknek tűnik, de az már csak egy torz tükör, nem a valóság. A jövő sokkal szebb hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!