Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan viselkedjek a nagynéném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a nagynénémmel?

Figyelt kérdés

A nagybátyám, aki az anyukám testvére és a nagynéném el fognak válni.

De nem tudom, hogyan viselkedjek a társaságában. Az anyukám anyja (a nagymamám) gyuloli ot és persze megértem, de túlzásnak tarom,de én szeretem ot, annak ellenére, hogy o akar válni.

Ha nem mukodik, akkor maradjanak egyutt?

2013. márc. 6. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagybátyád és nagynénéd elválnak, az az ő döntésük. Ettől függetlenül ugyanazok az emberek akik voltak. Ha kedveled akkor viselkedj vele továbbra is úgy ahogy eddig. Téged nem bántott meg, és senkinek nincs joga pálcát törni a másik felett.
2013. márc. 6. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Ok koszonom!

Eddig nem akartam megkérdezni, de most voltak itt és kicsit kínos volt, hogy hónapok óta nem találkoztunk, de kedves, mert igaz pár hetet késett de azért jott el, hogy felkoszontson szulinapomra.

Az unnepségre nem jott, de csak mert itt volt a mamám is!

Remélem ezek után is tudom majd tartani vele a kapcsolatot és az unokatesóimmal is, mert veluk is jóban vagyok!

Koszonom, de még várom a véleményeket!

2013. márc. 6. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elsönek tökéletesen igaza van, a nagynénéd a nagybátyádtól válik el, nem pedig a család többi tagjától. Aki jóban volt eddig vele, az ugyanúgy állhat hozzá, mint elötte. Legfeljebb ne olyankor legyen nálad, amikor a nagybátyád ( meg a nagymama) is ott vannak.
2013. márc. 6. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:

ok ok

koszi

akkor jól gondoltam én is koszonom!

Csak tudjátok olyankor annyira rosszul érzem magam, amikor a nagymamám nekem mondja, hogy a nagynéném milyen disznó...

De feleselni nem akarok vele, de nagyon nem tetszik ez nekem!

2013. márc. 6. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Anyukám is szidott olyan embereket akiket szeretek. Sőt mások is idegen bunkó arrogáns felnőttek is, (főleg tanárok akiket sz@rrá kellett tisztelni) mert az a valaki Őket megbántotta. Nem feleselés, ha megmondod, h a ha szeret vagy tisztel akkor ne szidja a nénédet, mert ez nem éppen illedelmes és nem normális dolog. Nyugodtan lehúzhatja a klotyón a véleményét.
2013. márc. 6. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen igen ez a normális, csak tudod nem ismered ot!

De én igen...

Szeretem meg minden, de a természete...

Nem élnék vele. Nyáriszunetben mindig hív, egyszer elmegyek, hogy le legyen tudva és ne szekáljon, de akkor is a leheto legkevesebbet vagyok ott, apukám délután jon értem, ennyi!

Nem tudom, de nekem nem paszol, hogy lemond mindenkit.

Tudom én is lemondom ot de kozben mondom, hogy szeretem és mindig a tudtára adom a véleményemet, de hiába, mert elkezdi az elejérol!

2013. márc. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!