Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukam megcsalja anyukamat de csak en tudom mit tegyek?
Na jó! Lebaltáztál, ha igaz a kérdésed, megérdemeltem.
Akkor sem értem apukádat, hogy ha ilyeneket csinál, akkor miért hagyja szabad prédaként a telefonját, és a netet?
Ha igaz amit írtál, akkor én az apukámmal beszélném meg a dolgot. Szólnák neki, hogy beszéljék meg egymás között , mert nem szeretnéd te elmondani. anyukádnak. Ez a helyzet már nemigen fordítható vissza, bármennyire is szeretnéd te, vagy a testvéred. Ezt mindenféleképpen kettejüknek kell elintézni. De ha szólsz apukádnak, hogy láttad a dolgot, akkor rosszabb a helyzet. Ha elmondod anyukádnak, apukáddal cseszel ki. Ha nem szólsz anyukádnak, akkor vele teszel rosszat. Ha szólsz , vagy sem, akkor mindenféleképpen magaddal és a testvéreddel cseszel ki. Ezt Csak ők ketten tudják megoldani. A leg okosabb, ha annál többet nem teszel, hogy megkéred apudat, hogy rendezze a dolgot. Ettől többet nem tehetsz.
És ha igaz a kérdésed, akkor bocsi a zöld pacsi feltételezésért.
Ne mondd meg lehet hogy tudja eleve.
Az szöveg elég durva, mi apukád foglalkozása, hogy erre az alpári szövegre gerjed?
Találj magadnak normálisabb társat mint apukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!