Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beadom hétfőn a gyermek elhelyezési pert! Nem bírom tovább! Nagyon félek! Azt mondta se a gyerekek se a lakás nem lesz az enyém! Mi által ítél a bíró?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 13:38
11/19 anonim válasza:
ritka bunkó a férjed.
de mi történt? miért romlott meg így a viszony?
szerintem is van valakije...
nyugi, a lakás fele a tiéd lesz, olyan nincs, hogy az egész az övé lenn!!!!
a gyerek felügyeletét is az anya kapja, hacsak nem mond le róla, vagy alkoholista, vagy drogzik, vagy veri a gyereket.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem veri őket a gyerekeket!Velem nincs ki békülve!Azt mondta egy normális ember mindig iszik egy pár sört!Ő megérdemli mert dolgozik!Én nem mert itthon ülök!
2009. szept. 11. 14:12
13/19 A kérdező kommentje:
Van egy haverja az a szent írás!Hazudik hogy dolgozik agusztus 20.án és közben 4 napot csavarogtak a haverjával!
2009. szept. 11. 14:15
14/19 anonim válasza:
szia! na ezt én is hallgattam egy darabig volt mikor el is hittem ezt a sok sületlenséget!!!! hála istennek a Bírónak ehhez a rágalomhadjárathoz van szeme!! engem is mindennel fenyegetett és most mindenből én jöttem ki jól mondjuk nem is fenyegetőztem nem kértem csak!!! ami nekem jár a gyereket nem veszik el az anyától csak passzióból!!! a gyerekláthatást pedig én kezdeményeztem!!! igaz a nagy fenyegetésből annyi lett 3 éve nem látta a gyerekét önként dalólva!!! és előtte fenyegetőzött, hogy mi lesz velem és a gyereket hogyan veszi el ::: ez csak a tehetetlen düh és az elkeseredett próbálkozások. te is tudod, ha az ember mérges felelőtlen kijelentéseket tesz!!!! nyugi csináld végig!! én is azt tettem!! sok sikert 5 év volt de megérte!!! annyi kellett a bátorsághoz és a kitartáshoz!!
15/19 anonim válasza:
Ha a férj nem dolgozik a bíróságon akkor neked ítélik a gyerekeket és a lakás felét. + gyermekenként jár 10-10%.
Mert a bíróság piszkosul megvesztegethető. Ez sajnos tapasztalat.Sok sikert!
16/19 anonim válasza:
Aki a társát azzal vádolja, amikor az gyreeket szült és gyesen van, hogy "nem dolgozik", az nem való se apának, se élettátsnak. Azt ki kell rúgni végleg! Szurkolok neked, a keresztlányomék ügye három évig tartott. Férjuram mehetett a részeges haverjaival az utcára. El is züllött, eltűnt a városból, hálistennek.
17/19 anonim válasza:
Egy Nőnek 99százaléka van egy gyermek megtartásához hacsak bizonyitottan nem él erkölcstelen életmódot vagy a bíróság nem érzi úgy hogy a gyermeknek esetleg hátrányos körülményei lennének az anya elhelyezésénél!Ha ez nem áll fent akkor adja be!Az apák többségei hangemberek!kiv:én
18/19 anonim válasza:
Mindig a gyermek felé döntenek!Ha nem vagy bizonyított k-va és jobb feltételeket bíztosítasz a gyermek számára 99 százalék esélyed van!A bíróság mindig az anya javára dönt!Nekem lakásom állásom volt az exemnek semmilye és nála maradt a fiam.sztem ne izgulj
19/19 anonim válasza:
hogy miért bánik így veled a férjed? Velem ugyanígy bánik. Olyan mintha a mi történetünket írtad volna le. De azt mondják, a jó az sose jó! Bonyolítani kell az életet. Az én kisfiam 1 éves. Most én is kilátástalannak érzem. Hidd el, nem lehet egy anyát csak úgy kisemmizni. És a gyermeked is nálad van jobb helyen, ugyanis ha minden igaz, amit írtál, ki vigyáz a gyerekekre míg ő haverozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!