Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Százezres tartásdíj?
Van itt olyan anyuka akinek megítéltek bírósági úton 50-60-70-80-100 ezer tartásdíjat?
Van itt olyan apuka akinek több 100ezret kell fizetnie tartásdíj címen?
Én havi 60.000-ret kapok, pedig a lányom a volt párom 3. gyereke, viszont a fizuja netto 360.000, így ennyi a 16,67%.
Szívesen adja egyébként.
Előző vagyok. Nem mentünk bíróságra, megkérdeztünk egy ügyvédet és ő mondta, hogy ennyit ítélne a bíróság is.
Nem volt vita.
Nem ítél meg ennyit bíróság, csak jóváhagy. Mert a bíróság gyerektartást ítél. Ez már nem a gyerekre menne.
Persze ettől függetlenül az apa annyit ad, amennyit akar, de én úgy gondolom, ha már nagyon jót akar a gyerekének, akkor fizesse a megítélt (nem horribilis) tartásdíjat, és vegyen a gyereknek lakást, vagy értékálló dolgot, ami 18 éves kora után az övé lesz.
Így máris sokkal többet adott, mint ami elvárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!