Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Százezres tartásdíj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Százezres tartásdíj?

Figyelt kérdés

Van itt olyan anyuka akinek megítéltek bírósági úton 50-60-70-80-100 ezer tartásdíjat?

Van itt olyan apuka akinek több 100ezret kell fizetnie tartásdíj címen?

2013. febr. 25. 13:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%

Nekem 200-at ad a 3 gyerek után.......600 ezret keres.

Megegyezés alapján, ő ajánlotta fel.. De ha százalákosan állapítanák meg, akkor is ennyi lenne.

2013. febr. 25. 14:25
 12/33 A kérdező kommentje:

utolsó százalékosan miért lenne ugyanennyi? 50%ot vonnak le 3 gyerek esetében. Akkor sz 300 ezerre jön ki,nem?

De tény, hogy nagyon szép az az összeg amit most is fizet!

2013. febr. 25. 14:27
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ad többet is, attól függ, amikor együtt éltünk, akkor is ennyit költött rájuk, úgy gondolja, most se szenvedjenek hiányt. Sőt még be is vásárol sokszor ezen felül, senki nem kéri tőle. Ezt az összeget sem én kértem.

Lelkiismeret furdalása van,amiért pocakban a 3. babával lelépett.

2013. febr. 25. 14:31
 14/33 anonim ***** válasza:
90%

1-es vagyok... apuka vállalkozó,jövedelme változó, hol több hol kevesebb,bíróság nem firtatta az összeget.Nyilván a gyt kifizetése nem veszélyezteti a saját megélhetését,jólétét. Így viszont biztosítva van a gyerekeknek a válás előtti életszínvonal.

Off: aki nem ennyit kap az ezt az összeget irreálisnak tartja,de 2 kamasz gyerek,aki eddig mindent megkapott mért venné el az apa? Csak azért mert apának elég volt a családból és lelépett? Attól még megadhat nekik anyagilag mindent.

2013. febr. 25. 14:34
 15/33 anonim ***** válasza:
12%
A kérdező egy pénzéhes rib*nc , nem pedig édesanya!!!
2013. febr. 25. 14:44
 16/33 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is csak azoknak tűnik nem reálisnak a nagyobb összeg, akik nincsenek hozzászokva. De mégiscsak az lenne a természetes, hogy egy apa megadjon mindent amit tud a gyerekének. A párom is elvált, van egy kisfia. Jól keres, ezenkívül mezőgazdasággal is foglalkozik a család, abból is komoly összegek befolynak. Ha az anyánál lenne a gyerek akkor szerintem ő is fizetne 100 körül. De közösen nevelik (neveljük), ugyanannyit van nálunk is, mint az anyukájánál, így nincs gyerektartás. Viszont mivel az anya kevesebbet keres, még az sem mindig jönne össze, hogy vegyék meg felesben pl. a ruhákat évszakváltáskor, mert az anya nem tudná a felét kifizetni a jobb minőségű ruháknak. Így általában a párom több pénzt költ rá, mint az exe. Ez valahol normális és logikus is. Előfordul, hogy mi vesszünk neki valamit, de ha a lábára kell valami akkor világgá futunk:) odaadja párom a volt feleségének a pénzt. Volt már rá pl. hogy 50-100 ezret adott, de olyan is hogy hónapokig semmit pluszba. Szerintem így jó ahogy ők csinálják.
2013. febr. 25. 14:49
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
A 15-ös válaszoló meg egy primitív rib@nc...............
2013. febr. 25. 14:56
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne sok a 100 ezer? Lehet egy gyerek különleges nevelési igényű, de az is lehet, hogy kiemelkedően tehetséges valamiben, és az hihetetlen tempóban viszi a pénzt. Nekünk például 12 éves korunkban mondta a zongoratanár, hogy új hangszer kell ilyen és ilyen kritériumokkal, mert a régi már gátol a fejlődésben. Ma egy olyan zongora, mint a miénk, két és fél millió forint! Na ilyenekre bőven kell a havi százezres tartásdíj.
2013. febr. 25. 15:14
 19/33 A kérdező kommentje:

15-ös te honnan tudod hogy anya vagy apa vagyok?

Egyáltalán a kérdés mely részéből következtetsz

arra hogy pénzéhes vagyok? A kérdés csak úgy általánosságban lett feltéve.kíváncsi vagyok a bírói gyakorlatra!

2013. febr. 25. 15:39
 20/33 anonim ***** válasza:
61%
Attól függ, ki mennyit keres. Nyilván, ha valaki 300-at keres nettóban, ott szerintem nem sok a 100e. De mondjuk magunkból kiindulva, ha mi elválnánk, eszünkben sincs, de ha mégis, a párom minimálbért keres, plusz még a jutalék, ami ebben a hónapban meghaladja a 20.000 forintot reméljük. Tehát keres kb. 92 000 forintot. akkor miből fizessen annyit? nyilván a válás előtt sem költött 70-et a gyerekre, mivel nem volt miből.
2013. febr. 25. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!