Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes adni még egy lehetőséget?
Nagyon könnyelműen osztogat itt mindenki tanácsot a mások életére vonatkozóan.Aztán amikor maga is szituba kerül,akkor meg nem győz pislogni.Könnyű másnak tanácsolni,hogy rúgja fel az életét,a házasságát.Nem biztos,hogy ez a megoldás.Az is látszik a válaszokon,hogy mások élete sem tökéletes hiába akarják annak láttatni.Különben nem ordítana egyes emberekből a bizalmatlanság a párja felé."Pl:hagyd ott,mert nem igaz,hogy csak egy két csók volt,le is feküdtek hiába tagadja"Ha Te nem így érzel,NE TEDD EZT!!!!Ha jó és bizalmas a kapcsolatotok,szeretitek egymást beszéljétek meg.Miért ne fordulhatna az elő,hogy a feleség el volt keseredve,unatkozott és ez a pasi vigasztalta és elcsattant egy csók.Ki meri azt feltételezni,hogy több is volt?Lehet,hogy szereti a férjét,és szörnyen szenvedett a hiányától ezért csinált butaságot.Az vessen rá követ,aki még sosem hibázott.
Egyébként szerintem nincs az a jó kapcsolat,amit meg ne mérgezne ha távkapcsolat lesz belőle.Miért nem éltek kint ha neked ott van munkád?Ha összetartoztok egymás mellett a helyetek.Ha nem,akkor meg mindegy hol vagytok,úgyis kikacsint előbb-utóbb egyikőtök.
Szerintem nem azt mondja itt mindenki, hogy váljanak el. Sőt, a legtöbb válaszban benne van, hogy ha meg tud bocsátani, akkor megéri folytatni.
Az biztos, hogy neki kell tudnia, hogy mi a helyzet. El tudja-e felejteni a dolgokat. Szerintem azért még benne is ott van, hogy tényleg csak egy csók volt? Hiába rendes valaki párja, szerintem ilyenkor mindenkiben felmerül, hogy mi van ha volt más is.
Azt sem tudjuk, hogy meddig dolgozott kint. Hosszú, vagy rövid ideig?
Hianyzott asszonypajtasnak a szex? Miert nem viszed ki magaddal kulfoldre, aztan akkor o is elfaradna a munkatol ugy, hogy nem lenne ereje, es ideje mas ffi-ak utan caflatni. Te ne csald meg, felesleges.
Inkabb teritsd eszhez, es add meg neki mindig amire szuksege van. Nemcsak a penzt.
Sehol sem írod, hogy szeretnéd a feleséged...
Ha már muszáj egymástól távol élnetek, fontos volna legalább időnként biztosítanod őt erről. Azért mert hosszú ideig nincs köztetek testi-lelki kontaktus, legalább szavakkal fenn kellene ezt tartanotok! A nők elsősorban érzelmeikben varázsolódnak el. Ha csak a mindennapi intéznivalókat, puszta tényeket soroljátok fel egymásnak, nem csoda, hogy kezd kihűlni a kapcsolat (ami sohasem csak egyik fél hibája).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!