Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek érdemes adni még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes adni még egy lehetőséget?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit is kéne tennem,mert még Én kint dolgoztam külföldön,addig a kedves nejem össze jött egy idös pacákkal! Nem az a bajom,hanem váltig állitja,hogy nem volt semmi csak csókoloztak,de mindig kihangsúlyozza,hogy Ő "NEM FEKÜDT LE VELE" nekem meg pont ez ami gyanus. Ha nem feküdt le vele miért védekezik ennyire? Lehethogy nekemis félre kéne lépnem ahoz,hogy egálba legyünk?Aztán mehet minden tovább úgy mint régen.
2009. szept. 9. 10:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Különbözőek vagyunk. Vmelyikünk meg tud bocsájtani egy ilyen dolgot, esetleg bosszúból ő is összefekszik vkivel, de elfelejteni ezt nem lehet egy könnyen.

Vkinek pedig ez egy akkora csalódás, hogy semmiképpen sem tudja magát rajta túltenni az illető! Ez esetben nem érdemes adni még egy esélyt, mert csak egymás mellett örlődnétek!

2009. szept. 9. 10:35
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Bosszúból,meg egalitásból ne feküdj le senki mással. Nem kell lesüllyedned az ő szintjére. Viszont nekem már egy szimpla csókolózás is kiborítaná a bilit, nem bocsájtanék meg egykönnyen. De ez nem a legjobb választás. Ha úgy látod, hogy tényleg és őszintén megbánta, akkor érdemes adni mégegy esélyt. Persze,ha te is szereted (még).
2009. szept. 9. 10:39
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem kéne neki megbocsájtani. Ha megtette 1x megteszi majd máskor is. Valószínű, ha a lány nem vallja be, hogy lefeküdtek, akkor soha nem fog kiderülni, de miért álltak volna meg a csóknál? Ezt neked kell eldöntened, hogy számodra ez megbocsájtható bűn e. De ha te is összefekszel mással, attól még amnéziád nem lesz, és amit a feleséged tett, azt ugyan úgy megtette és valószínűleg máskor is meg fogja tenni. Sok sikert a dologhoz....
2009. szept. 9. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy egyértelmű és gusztustalan megcsalás! Én hagynám az öregapjával éldegélni és keresnék egy normális lányt!
2009. szept. 9. 11:13
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Tudod az a legbosszantóbb, hogy kint dolgoztál. Nem nyaraltál. Az biztos, hogy nem álltak meg egy csóknál.

Én nem vagyok az a elfelejtős típus,mindig a fejéhez vágnám a bűnét. Tehát én biztos dobnám.

2009. szept. 9. 11:14
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Én viszont nem bontanák fel egy jól működő házasságot egy csók miatt. Hagyd, hogy kiengeszteljen! Látni fogod a viselkedéséből, hogy megbánta-e. Persze haragudnék én is egy jó darabig, de ha amúgy minden rendben van köztetek, szerintem ez megbocsátható. Ha viszont megismétlődik, akkor már nincs bocsánat.
2009. szept. 9. 11:32
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
ÉN is adnék még egy lehetőséget. NEhogy már egy évekig jól működő házasságot egy csók tönkrevágjon. Felnőtt emberek vagyok, nem csitrik, akik hisztériába törnek ki egy csók miatt. Tessék tisztázni, hogy mi miért történt, de hazugság nélkül. Legalább most legyetek őszinték. Ne csinálj mártírt magadból meg a házasságodból, nem kell verébre ágyúval lőni. Végül is azt sem tudod még mi történt. Ha most hazudik, és később is megteszi, úgyis kiderül. Ráérsz akkor elválni. Ja, és bosszúból félrelépni, kicsinyes, röhejes, tizenéves korban még elmegy szódával de azért a te korodban ne máár...
2009. szept. 9. 12:01
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Rajtad múlik hogy megadod -e neki az esélyt, de nekem minden nap csak az a kép villanna be ahogy smárol a vén pacákkal és rajtam nevetnek hogy semmiről sem tudok mert külföldön vagyok. Aki erre képes, az mindenre képes.
2009. szept. 9. 12:13
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez nehéz ügy. Most vagy elhiszed, hogy tényleg csak egy csók volt, vagy pedig nem. Az én párom is dolgozott külföldön, és az előző felesége megcsalta. Mikor hazajött a párom, rákérdezett az asszonynál, hogy van-e valakije, ő röhögve mondta, hogy nincs. Rá pár hétre bejelentette a nő, hogy költözik a szeretőjéhez. Szóval nehéz ügy. Az sem jó, hogy megbocsátod a csókot, de folyton azon filózol, hogy mi van ha... Ekkor jönnek a viták, annak sincs értelme.
2009. szept. 9. 12:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A feleségedet te ismered, te tudod, mennyire bízhatsz meg benne és a szavában.

Azt is csak te tudod, illetve érzed, hogy milyen erősek a kettőtöket összekötő szálak. Mennire szereted, mennyire ragaszkodsz hozzá.

Mindezeket átgondolva a döntést is csakis te magad tudod meghozni. Mi itt legfeljebb a magunk tapasztalataiból kiindulva adjuk a jó-rossz válaszokat, pedig ezek nem a te életedhez passzolnak! Hiszen nem ismerünk bennetek.

2009. szept. 9. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!