Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez fog kerülni a kislány?
Figyelt kérdés
26éves vagyok most válok 4év házasság után a 30éves páromtól a 4éves kislány kihez kerülne én és a férjem is szeretné a férjem adta be a válópert mert megcsaltam és együtt vagyok az új pasimmal.2009. szept. 8. 19:46
21/24 anonim válasza:
Na akkor én jogi tudományok nélkül cáfolok.
Én 6 éve voltam ebben a cipőben, megcsaltam a férjem, kiderült. Ő válópert indított, elváltunk és mind a két gyerek nálam van.
A bírót nem nagyon érdekelte az exem érve, hogy:- dehát félrelépett az asszony...
A gyerekek nálam lettek elhelyezve.
És ez így jó, ahogy van.
22/24 anonim válasza:
Jajj na egy PTE-ÁJK-s, atya ég... persze te biztos jobban tudod, kár hogy a családomban van 3 ügyvéd is, biztos ők a hülyék, ugye? Ezt történetesen tudom, mert egyszer beszélgettünk pont ilyen témáról és ők mondták. Különben érdekes lehet a PTE-ÁJK, mert egy barátnőm is oda jár, és ő meg pont az ellenkezőjét mondta annak, amit te mondasz, azaz ugyan azt, amit én is leírtam.
23/24 anonim válasza:
most légy aztán nagyon büszke magadra
24/24 anonim válasza:
Hát ez szép, hogy k.rváknak ítélik a gyereket. Mégis egy ilyen "anya" milyen példát mutathat egy gyereknek? Én egy kutyát nem adnék egy ilyen nőnek, aki egy másik hapsiért feladja a családját. Meg ha már megcsalta, szenvedjen ő a gyereke hiányától, ne a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!