Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kihez fog kerülni a kislány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez fog kerülni a kislány?

Figyelt kérdés
26éves vagyok most válok 4év házasság után a 30éves páromtól a 4éves kislány kihez kerülne én és a férjem is szeretné a férjem adta be a válópert mert megcsaltam és együtt vagyok az új pasimmal.
2009. szept. 8. 19:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az a szülő kapja meg a gyereket ahol a testi, lelki és értelmi fejlődése kedvezően biztosított.

De ha mindeketten szeretnétek kérjetek közös szülői felügyeleti jogot.

2009. szept. 9. 14:40
 12/24 anonim válasza:
74%
Attól, hogy vki megcsalja a férjét még nem biztos, hogy borzalmas anya, esetleg borzalamas feleség (de ennek is lehet oka). A gyerek szempontjából viszont biztos nem jó, ha veszekedtek rajta. Jó dolog, hogy az apa is ennyire ragaszkodik a gyerekéhez, szerintem próbáljátok eldönteni, mi lenne a legjobb a gyereknek. Igaza volt azoknak, akik a kislányt sajnálják, hiszen ennek ő fogja meginni a levét. Ha azt akarod, hogy nálad helyezzék el, erkölcsileg, anyagilag és minden más szempontból biztosíts megfelelő feltételeket.
2009. szept. 9. 19:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

az anyagi háttér nem számit azaz lehet valaki kö

gazdad de alkesz akkor se kapja meg a gyereket ha meggebed.A szellemi,testi,stb fejlődés biztositása a mérvadó.

2009. szept. 9. 20:27
 14/24 anonim ***** válasza:

És a kislánynak hol lenne a jobb? De őszintén?

Ne úgy nézzetek rá, mint egy autóra, vagy szekrénysorra.

Ő hol kapna jobb nevelést, több figyelmet, kinek van több ideje rá? Kihez ragaszkodik jobban?

Én lányt az anyához adnék, ha minden más szemponnt egyforma.

Nem lehetne kibékülni? Kérj bocsánatot! Elválni nem jó, és a gyereknek bármelyik megoldás rossz lesz.

2009. szept. 13. 16:11
 15/24 anonim ***** válasza:
27%

sajnos el kell, hogy szomorítsalak.

Ugyanis a törvényben, vagy házassági hűség.

Nem szankciónálja a hűtlenséget, de vannak következményei: Gyermek elhelyezés, aki hűtlen volt, ahhoz nem helyezik el....

De, a kislányodat is megfogják kérdezni a bíróságon és az ő szava a biztos.

2009. szept. 13. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, ez egy marhaság!! Ilyen NINCS a törvényben. A gyermekelhelyezéssel a bíróság nem büntet, nem jutalmaz, mert a gyerek nem eszköz. Ahhoz kerül, ahol neki a legjobb, ahogy ezt már fentebb leírták. A gyerekelhelyezésnél egyáltalán nem számít, hogy ki kit csalt meg. Amire te gondolsz - már ha gondoltál valamire - az az erkölcstelenség, mert egy prostituált anyához egyértelműen nem helyeznek gyereket, és olyanhoz se, akiről tanúk állítják, hogy minden nap más fordul meg az ágyában. De az, hogy egy nő félrelép, aztán ebből a félrelépésből új kapcsolata jön létre, nem kizáró ok, hiszen valószínűleg normális életet élnek.
2009. szept. 14. 00:40
 17/24 anonim ***** válasza:
28%
Jajj, nehogy már azt mondjátok, hogy majd a 4 éves gyerektől érdeklődnek a bíróságon mit akar??? Egyébként 4 éves gyereknek az anyja mellett a helye, hacsak akkora bűnt nem követett el. Az, hogy megcsalta a férjét??? Na, bumm, volt már ilyen a történelemben. Lehet, hogy most akivel együtt él, élete végéig boldog lesz vele, és akitől a gyerek van nem is az igazi volt, de most derült ki. Attól még, hogy elválnak ugyan úgy az apáé marad a gyerek és lehet vele bármikor, tényleg jobb így mintha a savanyú szüleit nézné éveken át. És nem vagy k.va! Ettől még, legalábbis!
2009. szept. 14. 05:46
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
A házasságban elkövetett megcsalást komolyan veszi a bíróság, van esélye az apának a kislányra.
2009. szept. 14. 10:15
 19/24 anonim ***** válasza:
56%
Mikor értitek már meg, hogy ez nem Amerika, a magyar jogban nem számít, hogy ki csalt meg kit, kinek a hibájából ment tönkre a házasság? Gyermekelhelyezésnél sem veszik figyelembe!!
2009. szept. 14. 12:46
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
Ne mond már nekem, hogy a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szarul tanítanak, és ez nem így van. Kedves marhaság
2009. szept. 14. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!