Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák, gyors körkérdés, kaptatok exférjetektől lakást a gyerek (ek) felnőtt koráig, ingyen használatra rezsifizetés ellenében?
16
Én is meg tudom oldani szerencsére a fiam eltartását. Ennek ellenére bevasalom az apukán a gyerektartást és lerakom a fiunknak. Nem akar fizetni, a gyereket sem akarja látni. Mondhatnám, hogy legyen magának ott ahol van, felejtsük el, de nem teszem. A fiamnak nincs apja, legalább legyen majd egy kis összegyűjtött pénze mire felnő. Állandóan bíróságra hurcol, kéri a csökkentést, de nem megyek bele. Nem haragból, sértettségből, hanem mert a gyerek érdekeit nézem. Én irigylem azokat az anyákat, gyereket akik normálisan meg tudnak egyezni, és továbbra is normálisan emberien tudnak viselkedni egymással. Itt nem arról beszélek, hogy ha az anya követelőzik egy csóró pasitól, az meg haljon éhen, hanem ahol megtehetik pl. a kérdésben felvetett megegyezést.
exbarátom családja volt hasonlóképpen. A szülők elváltak, az apuka kiköltözött a kertesházból, és hátrahagyta az anyának és a két fiának. Gyerektartásnak sokkal kevesebbet adott, mint amit valósan megkeresett, mivel vállalkozóként kevesebbet jelenttett be. Sokszor egyáltalán nem is küldött pénzt, mondván nincs bevétel de persze ez állítólag soha nem volt igaz. Akárhányszor a volt párom anyukája szólni mert emiatt, megkapta hogy lakhat abban a házban, ami egyébként az ő nevén van (mármint az apa nevén), így ne problémázzon. Az anyuka meg fizethette a kétszintes ház rezsiköltségét, meg az éppen aktuális felujítási munkálatokat, szereléseket, a minimálbéres fizetéséből, mellette meg gondoskodott a két gyerekről.
Tanulság: nem szabad ilyenbe belemenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!