Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák, gyors körkérdé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák, gyors körkérdés, kaptatok exférjetektől lakást a gyerek (ek) felnőtt koráig, ingyen használatra rezsifizetés ellenében?

Figyelt kérdés
gyerektartáson felül persze.

2013. febr. 18. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
házunk közös,2gyerek van. férjem elköltözött,én dolgozom,de ő ad minden hónapban 250e ft-ot,amiben benne van a gyerektartás 200e és a hitel fele ami 50e ft. ő igy látja korrektnek. fele hónapban vannak nála a gyerekek. én félállásban vagyok kérte h mindenben legyek inkább mellettük ő segit anyagilag. közös megegyezéssel váltunk. a gyerekek még kicsik most az a legfontosabb h én közel legyek és készenlétben bármikor ha bármi van.
2013. febr. 18. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11-es! irigy kutya vagy! miért lenne az nyomi akinek az exe segit abban h ne megszakadnia kelljen hanem tudjon a gyerekeivel foglalkozni és azt szeretné ha jó lenne mindenkinek? ez a normális hozzáállás
2013. febr. 18. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
kérdező! a férjed jó fej,fogadd el a segitségét!
2013. febr. 18. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:

16

Én is meg tudom oldani szerencsére a fiam eltartását. Ennek ellenére bevasalom az apukán a gyerektartást és lerakom a fiunknak. Nem akar fizetni, a gyereket sem akarja látni. Mondhatnám, hogy legyen magának ott ahol van, felejtsük el, de nem teszem. A fiamnak nincs apja, legalább legyen majd egy kis összegyűjtött pénze mire felnő. Állandóan bíróságra hurcol, kéri a csökkentést, de nem megyek bele. Nem haragból, sértettségből, hanem mert a gyerek érdekeit nézem. Én irigylem azokat az anyákat, gyereket akik normálisan meg tudnak egyezni, és továbbra is normálisan emberien tudnak viselkedni egymással. Itt nem arról beszélek, hogy ha az anya követelőzik egy csóró pasitól, az meg haljon éhen, hanem ahol megtehetik pl. a kérdésben felvetett megegyezést.

2013. febr. 18. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
17.Itt nem is a gy.tartáson van a hangsúly!Azt fizesse,egyértelmű.Csak sok nő,mert nála van a gyerek,úgy gondolja,neki automatikusan jár a lakás,hogy legyen hol felnevelnie a gyermeket.Hát nem! Fele-fele,ha közös volt és mindenki teremtse meg magának az új életét! Ha felnő a gyerekük,menniük kell,akkor majd megint panaszkodnak,hogy kilökték őket pedig feláldozta az életét a gyermek nevelésére!Mert annyi esze nem lesz,hogy azon legyen,szerezzen magának egy lakást,ami csak az ővé és nem függ senkitől.Csak a mában élnek,ami később fájni fog!
2013. febr. 18. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
itt nem arról van szó egyedül menne-e. akár igen,akár nem,ha segit azt el kell fogadni! nekem is menne,van pénzem,szüleim gazdagok. de ha ő igy látja jónak h segit és ez nekünk is jó akkor miért ne?
2013. febr. 18. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:

exbarátom családja volt hasonlóképpen. A szülők elváltak, az apuka kiköltözött a kertesházból, és hátrahagyta az anyának és a két fiának. Gyerektartásnak sokkal kevesebbet adott, mint amit valósan megkeresett, mivel vállalkozóként kevesebbet jelenttett be. Sokszor egyáltalán nem is küldött pénzt, mondván nincs bevétel de persze ez állítólag soha nem volt igaz. Akárhányszor a volt párom anyukája szólni mert emiatt, megkapta hogy lakhat abban a házban, ami egyébként az ő nevén van (mármint az apa nevén), így ne problémázzon. Az anyuka meg fizethette a kétszintes ház rezsiköltségét, meg az éppen aktuális felujítási munkálatokat, szereléseket, a minimálbéres fizetéséből, mellette meg gondoskodott a két gyerekről.

Tanulság: nem szabad ilyenbe belemenni!

2013. febr. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!