Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok a férjemtől,1-éve van egy kapcsolatom ő is elvált már 13 éve, felesége neveli gyerekeket. Össze merjek vele költözni?
Érdemben akkor lehetne tanácsot adni, ha minden pici részletet ismernénk, a hálószoba titkoktól, a társasági életig. Leginkább, a ránk legkevésbé tartozó dolgok döntik el. Ezért kell neked eldönteni...
Egyébként, meg miért ne?
Szerintem ne, most még ne.
Egyrészt kell neked is egy kis idő, hogy megszokd, hogy teljesen a magad ura vagy. Ezt nem kéne félretenni, egy válás után fontos lehet.
Másrészt lehet, hogy szereted, de azért rögtön elköteleződni megint kockázatos. Az ember két kapcsolat határán nem százas annyira, hogy ezt olyan egyértelműen el tudja dönteni.
Harmadrészt a gyerekek: Nem tudom, milyen a viszonyuk az apjukkal, de még ha rossz is, akkor is felkészülhetsz rá, hogy az első időkben magukat hibáztatják a válás miatt, újra össze akarnak hozni titeket, össze lesznek kicsit zavarodva stb.
Ilyen körülmények között kell nekik is az idő, hogy elfogadják a helyzetet, megtanulják kezelni. Ha egyszer csak ott lesz egy másik férfi, lehet, hogy nem jól reagálnak rá és gond lesz belőle. Adj nekik időt!
Szóval szerintem költözz el a két gyerekkel, szedd rendbe a dolgaidat, állíts be egy olyan életmódot, amiben helye van heti egy randinak a kapcsolatoddal, hogy tudjatok egymással törődni, a gyerekeknek alakuljon ki egy rutinja, hogy mikor melyik szülővel, nagyszülővel vannak, álljon be valami állapot. Ha két lábbal állsz a földön és biztonságban tudod a gyerekeidet és egyensúlyban a lelkedet, akkor léphetsz egyet. De addig nem javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!