Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél fogják elhelyezni a gyerekeket? Minél több vélemény érdekelne.
Két gyermek van. 9 éves lány, 16 éves fiú.
Két éve élnek az apukával.
Anyuka megfellebbezte a bírósági döntést.
A 16 éves a bíróságon anyukát mondta azzal az indokkal, hogy mert az anyja engedékenyebb.
Pszichológusnál a lányt is meghallgatták, anyukánál szeretne lenni. A fiú a pszichológusnak azt mondta anyukájával szeretne lenni, de a tesztek szerint apukájához jobban húz.
A pszichológusi szakvélemény szerint apuka alkalmasabb a gyerekek felnevelésére mint az anyuka.
Kinél fogják elhelyezni a gyerekeket?
Szinte ordít hogy csak azért szeretnének anyukához költözni mert ő engedékenyebb.
Ez pedig nem jelenti azt, hogy jól is nevelné őket.
Apuka alkalmasabb is, szeretik is a gyerekek. Én nem hiszem hogy változna az elhelyezés.
A 16 éves már dönthet - a szélsőséges esetektől eltekintve.
A 9 éves szerintem az apukánál marad.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az anyuka lemondott a gyerekekről és elment.
Úgyhogy az 5-ös válaszoló elég jól ráérzett.
7
Ide figyelj, egy nő inkább benne marad egy boldogtalan kapcsolatban, mint sem a gyerekeit magukra hagyja.Itt kezdődik.
A 16 éves kölökkel nem könnyű az élet szülőként, és ha a gyerek nem fog úgy ugrálni ahogy neki tetszik, akkor majd visszavágja apukának? Bizonyára. Hiszen két éven keresztűl a "nagy" anyuka megelégedett a kéthetenkénti láthatással.
Azért az sem véletlen, szerintem, és elég szégyen, ha egy apát alkalmasabbnak tartanak a gyereknevelésre-mint egy szülőanyát. Én elsülyednék a nő helyében.
"Az anyuka lemondott a gyerekekről és elment. "
Mondom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!