Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni a velünk történteket.3 kisgyermekkel maradtam egyedül. Van itt olyan anyuka akit szintén pici gyerekkel hagyott el a férje?
Szia,majd most csütörtökön adjuk be a barátnőmmel, mert őt is otthagyta a férje. Egy évben volt az esküvőnk, együtt szültük a legnagyobb gyerekeket, és együtt is válunk el. És ami finom még, ez a két jómadár, gyerekkori barátok.:(
A helyzet változatlan, gyerekeket viszi, pénzt adja rendesen, de látom nincs már annyira jól, úgy tudom sokat veszekednek a nővel, de hát ez nem az én bajom már.
Köszönöm, hogy érdeklődtél........
Egy másik kérdésben utaltál erre a kérdésedre,ezért néztem be ide.
Remélem azóta minden rendben,jól vagytok.
Az élet amúgy sok furcsaságot,egybeesést produkál.Mint ahogy írod is a sok egyezést a barátnőddel...:(
Sziasztok, köszi a kérdést, megvagyunk. Október 14-én elváltunk.
A nő megvan még neki,de változatlanul sok a veszekedés köztük, és mint kiderült, rám iszonyatosan féltékeny. :D
GYerekeket már annyira nem viszi, valamikor 4 hetente jön csak értük. Fiammal pszichológushoz járok, de már leszarja az apját.
Szóval én jóóóóóól vagyok. Jobb lett az életem, hozzákezdtem a ház felújításához, és rá kellett jönnöm, hogy egyedül többre megyek, mint az exemmel.
Miert lenne feltekeny a no rad ? Hiszen o gyozott ove a pasi bar egy hazassag felrugo kapcsolata atkozva van mindig.
Orulok hogy jol elboldogulsz egyedul.
Azért mert azt kiabálja (úgy hallottam vissza) egy menj du.ni a mónikával, és azért jön már kevesebbet a gyerekekért, mert a nő féltékeny, ha idejön. Bolond. 2 percenként le kell jelentkeznie viberen, ha a nőt nem hozza magyarországra, és Ő itt van.
Szóval ezért.......jól megette a r.bancal. :D
Köszönöm! És veled mi van?? Baba? Mennyi idős is már?
Exed nem próbálkozott vissza??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!