Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy békéltető tárgyalás? Feltétlen kell oda ügyvéd?
Békítö lesz vagy váló?
Akarsz békülni vagy sem?
Èn mikor váltam, akkor megcsináltam a papirokat és elküldtem a férjemnek, aki egy ügyvéd barátjának megmuatatta, és ajánlotta, hogy ö még csinál egy közös megegyezös papírt nekünk, és ezzel a kettövel rögtön elválasztanak minket.
ìgy is lett, az ügyvéd már nem jött a tárgyaláshoz, ott ketten voltunk meg a bírónö. Megkérdezett a bírónö mindent, hogy akarunk-e válni, hogy minden amiben megegyeztünk az mindkét részröl így van-e. majd 15 perc után már el is voltunk választva. 2 hét után jött meg a papír róla. Minket nem békítettek, mert nem akartunk békülni.
Szerintem ne írj ki óránként egy kérdést, hanem egyben fogalmazd meg a lényeges dolgokat. Így nem lehet válaszolni. Ha kérdeznek tőled a hozzászólók, arra meg azért lenne jó válaszolni, mert akkor nem találgatásokra kapsz választ hanem a valós problémádra.
Nem mindegy, hogy van-e közös vagyon, gyerek, közös megegyezéssel váltok-e. Ha ezeket megírod, több választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!