Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem az agyamra megy! 3 hónap múlva tudok elköltözni, de addig is hogy bírjam ki a folyamatos piszkálást?
Egyszerűen már nem bírom. Minden nap veszekszünk! Mindig csesztet engem valamivel, zsarol, keresztbe tesz stb. Minden nap vitatkozunk, én meg majd szétrobbanok, így a tanulásra se tudok annyira koncentrálni, minden erőmet elveszi ez. Bárcsak sose találkoztam volna vele. Ő most azt játssza, hogy "már úgyis mindegy, elválunk" alapon folyamatosan bunkózik velem. Nekem van saját szobám, de ő a nappalit szinte ki is sajátítja, megmondta hogy ott nem akar engem látni és legyek a másik szobában, nem akar vitatkozni. Folyton csúnyán néz rám, lehord mindennek. Tudja hogy ki nem állhatom ha énekel, és ha szólok még hangosabban csinálja. Múltkor eltörtem a felmosó nyelét, azóta is azzal piszkál, hogy mindent tönkreteszek és milyen béna vagyok. (Megjegyzem, gagyi kínai volt, 1 éves és már csak a külső ragasztós borítása tartotta össze, belül szénné volt már rosdásodva...) Szóval az agyamra megy.
Normális kaját se képes venni. Az egy dolog, hogy ő szörnyen étkezik (sült krumpli reggelire stb.. szóval ami van itthon) mert sajnálja a pénzt a kajára, de így én is szívok. Azt mondja vegyek magamnak kaját. Most azt is csinálom, de így kevesebbet tudok majd félretenni a költözésre.
3 hónap múlva költözök, szerintetek hogy bírjam ki addig is az együttélést vele??
Utolsó bent van a kérdésben. Szóval azért baj, hogy kaját kell vennie mert pénzbe kerül.
"Most azt is csinálom, de így kevesebbet tudok majd félretenni a költözésre. "
Csak három hónap múlva tudok elköltözni az új lakótársamhoz, előbb nem.
Oké, lehet hogy abban van igazság h nem vesz nekem kaját. Ha külön leszünk akkor is mindenki értelemszerűen magának fogja megvenni.
De az hogy addig is gonoszkodik velem nem fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!