Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem az agyamra megy! 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az agyamra megy! 3 hónap múlva tudok elköltözni, de addig is hogy bírjam ki a folyamatos piszkálást?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírom. Minden nap veszekszünk! Mindig csesztet engem valamivel, zsarol, keresztbe tesz stb. Minden nap vitatkozunk, én meg majd szétrobbanok, így a tanulásra se tudok annyira koncentrálni, minden erőmet elveszi ez. Bárcsak sose találkoztam volna vele. Ő most azt játssza, hogy "már úgyis mindegy, elválunk" alapon folyamatosan bunkózik velem. Nekem van saját szobám, de ő a nappalit szinte ki is sajátítja, megmondta hogy ott nem akar engem látni és legyek a másik szobában, nem akar vitatkozni. Folyton csúnyán néz rám, lehord mindennek. Tudja hogy ki nem állhatom ha énekel, és ha szólok még hangosabban csinálja. Múltkor eltörtem a felmosó nyelét, azóta is azzal piszkál, hogy mindent tönkreteszek és milyen béna vagyok. (Megjegyzem, gagyi kínai volt, 1 éves és már csak a külső ragasztós borítása tartotta össze, belül szénné volt már rosdásodva...) Szóval az agyamra megy.

Normális kaját se képes venni. Az egy dolog, hogy ő szörnyen étkezik (sült krumpli reggelire stb.. szóval ami van itthon) mert sajnálja a pénzt a kajára, de így én is szívok. Azt mondja vegyek magamnak kaját. Most azt is csinálom, de így kevesebbet tudok majd félretenni a költözésre.

3 hónap múlva költözök, szerintetek hogy bírjam ki addig is az együttélést vele??

2013. febr. 3. 15:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Szüleidhez nem tudsz hazaköltözni?Biztosan nem tudja megemészteni, hogy elváltok.
2013. febr. 3. 15:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha válni akarsz akkor ne élj vele még 3 hónapot.

"Normális kaját se képes venni. Az egy dolog, hogy ő szörnyen étkezik (sült krumpli reggelire stb.. szóval ami van itthon) mert sajnálja a pénzt a kajára, de így én is szívok. Azt mondja vegyek magamnak kaját. Most azt is csinálom, de így kevesebbet tudok majd félretenni a költözésre. "

Ez teljesen érthető miért támogasson, hogy te eltudj költözni az már nem az ö dolga.

2013. febr. 3. 15:48
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Először is nézz keresztül rajta!

Húzódj be a szobádba! ZÁRD BE az ajtót, hogy ne tudjon minden piszlicsáré baromsággal felhúzni.

Tegyél fel egy fejhallgatót!

Ne vásárolj neki élelmiszert! Vegyél annyit, amit Te megeszel. Akár minden nap menj és csak annyit amit akkor meg tudsz enni. Ami pedig pl. reggelre kell, tedd ki az ablakba, elég hideg van, nem fog megromlani!

Meg fog őrülni!

2013. febr. 3. 15:50
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem tudok szüleimhez költözni, 150 km-re laknak tőlünk.

A kajámat nem szokta megenni. Csináltam magamnak egy saját polcot, ahonnan nem veheti el a kaját. Nem is eszik belőle. De már ez is kiborít. Olyan rosszul érzem magam emiatt, egy önző és kicsinyes nőszemélyt csinál belőlem. Ha kér egy almát onnan, azt mondom nem, mert elegem van belőle. De én alapból nem ilyen vagyok, de a legrosszabbat hozza ki belőlem. :(

2013. febr. 3. 15:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
mire is vársz 3 hónapot?
2013. febr. 3. 16:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Barátnőd nincs? ilyenkor szoktak átmenetileg segíteni
2013. febr. 3. 16:01
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Hahaha,jót nevettem:)))

Mint az óvódások:)

Szerintem még szeretitek egymást,béküljetek ki.

Amúgy mióta vagytok házasok,és hány évesek vagytok?

2013. febr. 3. 16:03
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Csak nekem jut eszembe, hogy ha az a férjed külön lakása akkor inkább meg kellene köszönőd, hogy maradhatsz még 3. hónapig.
2013. febr. 3. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:
miért váltok el, kié a lakás,ezt nem ártana tudni
2013. febr. 3. 16:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan szörnyű lenne ott, akkor megoldanád, hogy elköltözz! Nem olyan rossz ott Neked, ha így húzod az időt! Neked az miért baj, hogy a férjed nem vesz rendes kaját?
2013. febr. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!