Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a végső ok, ami miatt elváltál?
Amikor két hétig olyan beteg voltam h azt hittem epp a halálomon vagyok. épp egy repteren jött rám a rosszullét 41 fokos lázam volt tüzelt a testem. sirtam mert nagyon rosszul voltam öklendeztem es menni se birtam. könyörögtem szerezzen valami gyogyszert. lesz*ta, átnézett rajtam és megvonta a vállát!! h ne nyaggassam!! (vegul baratnom segitett)
utána 2 hetig kb fekudtem az ágyban azt se tudtam hol vagyok neha. és ö nem ápolt semmit se tett. kaja alig volt itthon, én meg abban az állapotban nem tudtam lemenni boltba. nem sokat ettem. ö a munkahelyen evett gondolom. meg se kerdezte hogy vagyok csak netezett mikor itthon volt. 2 hetig kaosz volt az egesz ház,1 szemetdomb,de letört volna a keze ha elmosogat vagy kipakol a böröndböl. csak neha viccesen megkerdezte h örökre ilyen kupi lesz?
joban rosszban egeszsegben bezegsegen mi..?? utálom öt egyszerüen.
most valunk. nem mondok rá semmi rosszat. Isten úgyis igazságos és mindenki majd meg fogja kapni a maga jussát a Túlvilágon.
szoval a vegsö ok ez. elötte meg annyi de annyi disznosagot csinalt. jajj de hülye voltam h nem elöbb valtam el de most már verhetem a fejem a falba n segit..
de fiatal vagyok még uj eletet kezdhetek.
Azért mert mindenki tudja, hogy a reptéri tranzitban nincs gyógyszertár, tehát nem tudott volna gyógyszert venni, hiába is hisztizel. Egy kis betegség vagy láz pedig nem ok arra, hogy kiszolgáltasd magad. Én akármilyen beteg is vagyok bizonyos dolgokat akkor is megcsinálok.
Tehát azért lettél lepontozva, mert hisztis, kényes és lusta vagy, és ezt a párodra akarod kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!