Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férj élettársának mennyi joga van szülői értekezleten, ott lennie, véleményt nyilvánítania, valamint a gyermeknevelésbe beleszólnia, fenyegetni a gyermekemet avval, hogy: "Fel lesz jelentve anyád ha nem változtat a viselkedésén"?
Figyelt kérdés
Volt férjemmel külön élünk, gyermekemet én nevelem, minden hétvégét az apukájánál tölt havonta, kivéve egy hétvégét, azt velem. Közös szülői felügyelettel neveljük -ami persze nem működik, csak az állandó fenyegetőzésekre alkalmas-, mint írtam velem él és a jelenlegi férjemmel, akinek előző házasságából velünk él a gyermeke, valamint született egy közös csöppség is. Annyira megalázónak érzem, hogy a volt férjem élettársa minden iskolai szülői értekezleten, SZMK ülésen, rendezvényen megjelenik és irányít, még a volt férjemet is. Van anyja a gyermekemnek, és mindenhol ott vagyok ahol csak tudok. Mit tehetek? Van joga megjelenni a gyermekemmel kapcsolatos iskolai eseményeken, értekezleteken, mikor ÉN vagyok a kicsim anyja és nagyon jó a kapcsolatunk a gyermekkel? Megbeszélni nem tudjuk 3-an, azt már próbáltam2013. jan. 24. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!