Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férj élettársának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férj élettársának mennyi joga van szülői értekezleten, ott lennie, véleményt nyilvánítania, valamint a gyermeknevelésbe beleszólnia, fenyegetni a gyermekemet avval, hogy: "Fel lesz jelentve anyád ha nem változtat a viselkedésén"?

Figyelt kérdés
Volt férjemmel külön élünk, gyermekemet én nevelem, minden hétvégét az apukájánál tölt havonta, kivéve egy hétvégét, azt velem. Közös szülői felügyelettel neveljük -ami persze nem működik, csak az állandó fenyegetőzésekre alkalmas-, mint írtam velem él és a jelenlegi férjemmel, akinek előző házasságából velünk él a gyermeke, valamint született egy közös csöppség is. Annyira megalázónak érzem, hogy a volt férjem élettársa minden iskolai szülői értekezleten, SZMK ülésen, rendezvényen megjelenik és irányít, még a volt férjemet is. Van anyja a gyermekemnek, és mindenhol ott vagyok ahol csak tudok. Mit tehetek? Van joga megjelenni a gyermekemmel kapcsolatos iskolai eseményeken, értekezleteken, mikor ÉN vagyok a kicsim anyja és nagyon jó a kapcsolatunk a gyermekkel? Megbeszélni nem tudjuk 3-an, azt már próbáltam

2013. jan. 24. 09:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
50%

20

Minden jót Neked, és ne hagyd magad:)

2013. jan. 24. 09:47
 22/41 A kérdező kommentje:
És köszönöm a sok segítséget, tanácsot, nem gondoltam volna, hogy ennyien próbáltok segíteni. Azt hittem az én problémám csak nekem probléma, de látva válaszaitokat sokkal jobb kedvem lett, és erőt merítettem. KÖSZÖNÖM NEKTEK, MÉG ANNAK IS AKI NEM A FOGAMRA VALÓ VÁLASZT ADTA ABBÓL IS LEHET OKULNI
2013. jan. 24. 09:48
 23/41 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván rám céloztal a nem fogadra valo válasszal. Halkan megjegyeznem egyebkent, hogy az embert leginkabb az bosszantja, ha semmibe veszik. Tehát ha ennyire zavar a hölgy, csak nézz keresztül rajta, mintha ott se lenne. Ha hülyeséget beszél, úgyis meg lesz róla a véleménye mindenkinek. Ha fel húzod magad rajta, akkor csak örömet szerzel neki.
2013. jan. 24. 09:52
 24/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, megfogadom!
2013. jan. 24. 09:54
 25/41 anonim ***** válasza:
18%

23

Az ilyen tipusú emberrel kapcsolatban mint amit irt a kérdező, ezzel amit te tanácsoltál-semmit nem ér.

2013. jan. 24. 10:10
 26/41 anonim ***** válasza:
71%
Dehogynem:) Apám felesége is ilyen. Teljesen kiborul, ha nem veszem észre :)
2013. jan. 24. 10:11
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Húúú ez nagyon kellemetlen lehet.Elvált szülőként átérzem ezt,én is biztos sík ideg lennék.Mert ha jól értem,akkor nem csak elmegy a szülőire és csendben jegyzetel,hanem helyetted anyát játszik.Ez nagyon helytelen viselkedés,a megjegyzései a gyerek előtt meg pláne.Nem kell hogy barátok legyetek,de tisztelhetnétek egymást,már a gyerek érdekében is.Ha jól értem ők máris tömik a gyerek fejét azzal hogy az a nő 100x különb mint te.A volt férjed sem láthat a szemétől,elfelejtette hogy valaha szeretett téged,és a gyermeketek anyja vagy.És miért megy el a nőci is a szülőire?Nem bíznak benned?Hiszen Te is el tudod mondani mi volt ott.Én biztos bekeményítenék,és megszégyeníteném ha muszáj lenne.Ez szitutól is függ persze.Nálunk szerencsére pont fordítva van,még akkor sem jönnek el egy iskolai rendezvényre ha meghívja a lányom őket.Ja és az elején én is voltam minden,aztán most meg tőlem kér a csaj tanácsot.Én meg nevetek rajta.
2013. jan. 24. 14:03
 28/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. jan. 24. 15:45
 29/41 valaki : ***** válasza:
100%

A volt férjed egy gyökér, már bocsi...Az apám is ugyan ezt csinálta. Mármint a fenyegetőzésre gondolok. Ő is nekem lökte,meg állandóan kritizálta előttem anyát.

A faternak sajna van joga ott lenni, sőt, még mostohaanyuci is elmehet, ha akar, de szerintem a gyereknek a Te megjelenésed fontosabb :)

Ja, és nyugi, ha a csávó így folytatja, agyerek ugyanúgy megutálja, mint én az apámat :) nem lesz ezzel gond :)

Remélem megoldódik a problémád, átérzem a helyzetedet :)

2013. jan. 25. 13:34
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. jan. 26. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!