Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férj élettársának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férj élettársának mennyi joga van szülői értekezleten, ott lennie, véleményt nyilvánítania, valamint a gyermeknevelésbe beleszólnia, fenyegetni a gyermekemet avval, hogy: "Fel lesz jelentve anyád ha nem változtat a viselkedésén"?

Figyelt kérdés
Volt férjemmel külön élünk, gyermekemet én nevelem, minden hétvégét az apukájánál tölt havonta, kivéve egy hétvégét, azt velem. Közös szülői felügyelettel neveljük -ami persze nem működik, csak az állandó fenyegetőzésekre alkalmas-, mint írtam velem él és a jelenlegi férjemmel, akinek előző házasságából velünk él a gyermeke, valamint született egy közös csöppség is. Annyira megalázónak érzem, hogy a volt férjem élettársa minden iskolai szülői értekezleten, SZMK ülésen, rendezvényen megjelenik és irányít, még a volt férjemet is. Van anyja a gyermekemnek, és mindenhol ott vagyok ahol csak tudok. Mit tehetek? Van joga megjelenni a gyermekemmel kapcsolatos iskolai eseményeken, értekezleteken, mikor ÉN vagyok a kicsim anyja és nagyon jó a kapcsolatunk a gyermekkel? Megbeszélni nem tudjuk 3-an, azt már próbáltam

2013. jan. 24. 09:04
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nagyon jó az utolsó, megtettem volna már rég, ha a gyermekemnek lelkileg nem származna hátrány, de féltem őt, így előtte részemről minden szép és, még egyszer köszönöm ezt a megszégyenítés dolgot megfogadom. Jó ötlet.
2013. jan. 24. 09:21
 12/41 anonim ***** válasza:
24%

10

Az, hogy veled(!) elmegy egy iskolarendezvényre nem ugyanaz, mikor egy jött ment senki fogja, és a szerepedbe próbál "tündökölni" és fontoskodva megpróbálja előadni az "anyukát".

2013. jan. 24. 09:22
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

Szólnod kéne a tanároknak,hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat ne közöljék az élettársal,csak veled és az apukával. Abban az esetben adjanak csak felvilágosítást ha sem te,sem a volt férjed nem tud megjelenni.

Ő nem a felesége a volt férjednek,nem tartoznak a tanárok beszámolóval a gyerek dolgairól.

A férjed egyébként mit szól ehez?

2013. jan. 24. 09:23
 14/41 anonim ***** válasza:
30%

11

A szülőin nincsenek jelen a gyerekek, csak felnőttek.

2013. jan. 24. 09:23
 15/41 A kérdező kommentje:

A volt férjem adja a lovat az élettársa alá, hisz azt is közölte a gyerek előtt "Többet tett érte ez a nő 2 év a alatt mint Te"

Az élettárs meg a gyerek előtt le ku...zott

Ezek után még puszit kellett neki adnia az apuka kérésére.

Hihetetlen piszok rossz érzés.

2013. jan. 24. 09:26
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Szólnod kéne a tanároknak,hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat ne közöljék az élettársal,csak veled és az apukával. Bocsanat, de ha az apuka felhatalmazza az elettarsat/szomszedjat/a hajlektalan komajat, az iskola bizony koteles tajaekoztatast adni a meghatalmazott szemelynek.

"Ő nem a felesége a volt férjednek,nem tartoznak a tanárok beszámolóval a gyerek dolgairól. ". Nem kell ehhez házainak lenni.

"A férjed egyébként mit szól ehhez? ". A te elgondolás óra visszavezetve: mi koze hozza? Mivel több, mint az apa társa?

2013. jan. 24. 09:28
 17/41 anonim ***** válasza:
87%

igazábol még hagyján, hogy elmegy...ha normálisan tudna viselkedni...nem ezzel van a gond...bár szerintem joga nincs ott lenni ettől függetlenül...törödjön a gyerekkel, legyen kedves vele..oké...de ahogy ő viselkedik, úgy gondolom, már bőven átlépte a türhetőség határát......nagyon csunyán beolvasnék neki....még akkor is, ha ezzel nem érek el semmit....az, hogy meg itt aláznak ilyenekkel, elfogadhatatlan...egyszerüen nem értem, hogy szorulhat ennyi gonoszság és rosszindulat egy emberbe....nem a gyereket nézi, hanem saját magát akarja tündököltetni...

24L

2013. jan. 24. 09:29
 18/41 anonim ***** válasza:
12%

15

Nagyon megtáncoltatnám mindkettőjüket-a helyedbe.

2013. jan. 24. 09:31
 19/41 anonim ***** válasza:
14%
A jelenlegi férjed/társad, ezt az egészet hogy viseli?
2013. jan. 24. 09:32
 20/41 A kérdező kommentje:
A jelenlegi nem szól bele Ő tisztában van az iratlan jogaival, csak megbeszélni szoktuk a dolgokat, nagyon normális. Tökéletes családi életet élünk a gyermekek előtt, hatalmas szeretetben. Minden tiszteletem az Övé.
2013. jan. 24. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!