Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált el valaki azért, hogy több támogatást kapjon az államtól?

Nekem nagymamámék külön éltek, csak hétvégenként voltak együtt, és házason, de nem bírták ki egymást...
Végül mikor tatám elhunyt, ő is kapott az örökségből, ami azért csak-csak egy kicsike előny, főleg hogy a férjének egy egész kocsmája, meg hatalmas háza volt.
De vannak akik ezért elválnak, de úgy tudom, mostmár nem jár rá támogatás.
Én etikátlannak tartom az ilyesmit. Oké, tudom, tapasztalom, hogy a megélhetés senkinek se könnyű, de én akkor is elítélem az ilyesmit. Hozzámész valakihez, akit szeretsz, mert vele akarod leélni az életed, fogadalmat teszel hogy amíg a halál el nem választ és 10.000ft segélyért képes vagy ezt felbontani?! Vicces, hogy a melegek házasságát meg a "házasság szentsége" miatt nem engedélyezik.. Ez a házasság szentsége? Papíron elválni segélyért? Pff.. Hiába beszéltek arról hogy mindenki ezt csinálja, és persze úgyis 8 ilyet tartanak el a te adódból, ha te is ezt csinálod, semmivel se vagy jobb náluk.
Szerintem gondold át, hátha van más megoldás is. Már csak a párod iránti tiszteletből is... Vagy tényleg ennyire nem ér ma már semmit a házasság fogalma?

Előttem szólókhoz:
Valóban zsidóság, etikátlan, de megtennéd, ha olyan helyzetbe kerülnél, hogy esetleg a gyerekednek nem tudod megvenni a ruhát, vagy a rezsit nem tudod kifizetni, és egyéb, tisztességes úton nem tudsz pénzhez jutni. Lehet fontolgatni, hogy mi a gusztustalan, mi okoz nagyobb kárt az országnak: Ez, vagy a vezetőink milliárdos nyúlásai. Én személy szerint ez utóbbit nehezebben tudom elfogadni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!