Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vált el valaki azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vált el valaki azért, hogy több támogatást kapjon az államtól?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 14:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Mekkora zs*dó vagy, hogy ilyesmin gondolkozol...
2009. szept. 2. 13:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem gondolkoznék ilyenen, ha nem lenne ilyen igazságtalan ez az ország.
2009. szept. 2. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagymamámék külön éltek, csak hétvégenként voltak együtt, és házason, de nem bírták ki egymást...

Végül mikor tatám elhunyt, ő is kapott az örökségből, ami azért csak-csak egy kicsike előny, főleg hogy a férjének egy egész kocsmája, meg hatalmas háza volt.

De vannak akik ezért elválnak, de úgy tudom, mostmár nem jár rá támogatás.

2009. szept. 2. 15:58
 14/22 anonim válasza:
100%

Én etikátlannak tartom az ilyesmit. Oké, tudom, tapasztalom, hogy a megélhetés senkinek se könnyű, de én akkor is elítélem az ilyesmit. Hozzámész valakihez, akit szeretsz, mert vele akarod leélni az életed, fogadalmat teszel hogy amíg a halál el nem választ és 10.000ft segélyért képes vagy ezt felbontani?! Vicces, hogy a melegek házasságát meg a "házasság szentsége" miatt nem engedélyezik.. Ez a házasság szentsége? Papíron elválni segélyért? Pff.. Hiába beszéltek arról hogy mindenki ezt csinálja, és persze úgyis 8 ilyet tartanak el a te adódból, ha te is ezt csinálod, semmivel se vagy jobb náluk.

Szerintem gondold át, hátha van más megoldás is. Már csak a párod iránti tiszteletből is... Vagy tényleg ennyire nem ér ma már semmit a házasság fogalma?

2009. szept. 3. 09:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szólókhoz:

Valóban zsidóság, etikátlan, de megtennéd, ha olyan helyzetbe kerülnél, hogy esetleg a gyerekednek nem tudod megvenni a ruhát, vagy a rezsit nem tudod kifizetni, és egyéb, tisztességes úton nem tudsz pénzhez jutni. Lehet fontolgatni, hogy mi a gusztustalan, mi okoz nagyobb kárt az országnak: Ez, vagy a vezetőink milliárdos nyúlásai. Én személy szerint ez utóbbit nehezebben tudom elfogadni.

2009. szept. 3. 11:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Mennyire igaza van az utolsó hozzászólónak. Az nem gusztustalan, hogy valaki 40-50 millió ft. végkielégítést kap, más meg havi 100 000 ft-ért gürcöl?
2009. szept. 4. 12:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Tudok néhányról, aki nem is házasodott össze, vagy elvált, pár év alatt fél tucat gyerek, de egyedülállóként neveli(?).Én ennél büszkébb vagyok, bár lehet, hogy pont ezért hülye, mert nem használom ki a lehetőségeimet.
2009. szept. 5. 09:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyébként nem ez a probléma igazi alapja. A szavazóbázis megtartása, ami meghatározza az ilyen jellegű törvények és intézkedések létjogosultságát. A hitelrabszolgákon már nem lehet segíteni, de akik szinte soha nem dolgoztak hivatalosan-befizetve az állambácsinak ami jár,(vállalkozó, színesfémgyűjtő, lomis, nyúlként szaporodó)azoknak ez nem árt, sőt, még egy kis plusz.
2009. szept. 5. 09:30
 19/22 Edward Cullen ® ***** válasza:
jah halottam ilyen idegen éneklő akcentussal beszélő kicsit barna magyar állampolgárról :)
2009. szept. 5. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt nem támogatják a valósan egyedül élőket akik egyedül nevelik a gyereküket. Bezzeg az kisebbségiek tudják, hogy mi jár nekik....
2009. szept. 5. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!