Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt méltósággal lezárni, ha a másik ennyire aljas?
Hát akkor ameddig a gyerek nem tud róla, addig ne.
Bár én nem hazudtam volna neki. Most úgy fogja megélni, hogy te hazudtál.
A gyerekpszichológus jó ötlet.
Kérdező,
Sok dologban egyetértek veled. Szerintem sem jött el annak az ideje, hogy az uj barátnőjét bemutassa a kislanynak, ráadásul van egy tippem arra, hogy nem lesz ez az egesz olyan hosszúéletű!
Időt kellene hagyni a picinek, hogy feldolgozza azt, hogy apa es anya mar nincs együtt!
Jó dolog, hogy megpróbálod felismerni a kapcsolatban elkövetett hibaidat es valtoztatsz rajta, de ezt a tapasztalatodat majd az uj kapcsolatod javara forditsd, ugyanis ez a ferfi nem erdemel meg teged! Könnyű nekem ezt leírni, nehéz veghezvinni, tullepni rajta.
Rettentően aljas dolog ez.
Ja, és a lany is tehet róla, ugyanis aranyszabaly, hogy kapcsolatban lévő emberrel nem kezdek ki, mondjon is bármit! Majd, ha lezárta, de addig nem!
Kitartást kivanok neked, remelem hamar sikerül feldolgoznod, es megtalalni a boldogsagod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!