Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt méltósággal lezárni, ha a másik ennyire aljas?
A sok elvált nő miért CSAK a férjet tartja hibásnak?
Gondolkodtál már azon, hogy te mit hibáztál a házasságodban? A gyerek mellett törődtél a férjeddel is? Érdekeltek a gondjai, problémái? Biztosítottad a nyugodt családi otthont, az éjszakai pihenést?
Természetes, hogy most sértett, dühös vagy. De ha nem engeded az apjához a kislányt, akkor a saját sértettségedet a gyerekkel bosszulod meg. Ezzel nem a férjednek, hanem a lányodnak teszed a legrosszabbat! Mit mondasz neki, miért nem mehet az apukához, nagymamához? 2, 5 évesen már meg fogja kérdezni! Az apja ellen akarod nevelni a lányod? Nem vagy képtelen a gyűlölködésre, mert már most is gyűlölködsz. A gyerekkel akarod zsarolni az apukát.
Időbe telik, amíg le tudod győzni a csalódást, a sértettséget. De ne a gyereken, gyerekkel töltsd ki bosszúvágyadat!
Kedves Utolsó, itt senki nem írta hogy CSAK az apuka hibás mindenért, de amikor apuka olyan egetrengető érveket hoz fel a kapcsolat megromlására hogy 5 hónapja van viszonyom és veled 2-3 hónapja nem működik ez, hiába kértelek, soha nem mentél el este 10kor aludni pedig mondtad milyen fáradt vagy és nem volt makulátlan a lakás amikor hazaértem, továbbá a 30évesek savanyúak, bezzeg a 18 évesekben van még élet, akkor nehezen érzem mindenért magam felelősnek.
Az elmúlt 1 hónapban - mint írtam - szakemberrel próbálom megbeszélni ÉN hol rontottam el és ezeket hogyan tudom megjavítani. Ő ez idő alatt 1 hetet a lány szüleinél vendégeskedett hogy lezárja a kapcsolatát, 2 hetet velünk búsult és nyalogatta a sebeit, majd úgy döntött, felrúg mindent és meg sem próbált nyitni felém.
Apuka minden reggel kávét és minden délután 4kor meleg ételt kapott amikor hazajött, heti 2-3-4szer járt a barátaival zenekari próbára, koncertre, vizipipázni, este 8 után nem zavarta a gyermek, mert aludt reggelig. Nem vitáztunk semmin, esténként összebújva aludtunk, igaz, végén már csak én öleltem, de betudtam annak hogy fáradt. Nem híztam el és nem traktáltam a terhességem nehézségeivel, esténként kérésre bekente a hasam és havonta eljött az ultrahangokra.A lánynak sütöttem már szülinapi tortát és vettem neki kifejezetten epres csokit, mert azt szereti és mivel úgy tudtam, a férjem egyik kis barátja a zenekari körből. Valóban ilyen egy elnyomott férj sanyarú sorsa.
És azt is leírtam hogy nem eltiltani szeretném, csak megtiltani hogy ahhoz a lányhoz kötődjön a gyerekem, aki miatt itt ülök az öcsém szobájában mérföldekre a régi életemtől, a barátaimtól, a házasságomtól, mindentől amit 30éves koromig felépítettem. ÉN kelek minden éjjel többször a zokogó lányomhoz hogy apa hol van, apa kivel alszik, én fedezek apának hogy csak Pesten dolgozik és majd hétvégén jön, én várom egyedül a második, egyébként tervezett gyerekünket, engedtessék meg nekem hogy ne hallgassam a lányomtól a jövő héten hogy " gimislány hol van?".
Miért nem lehet elfogadni egyeseknek hogy vannak olyan párkapcsolatok, ahol a dolog működne szépen ha "APA" hirtelen rá nem jönne hogy ő valójában még élni szeretne, nem családos "savanyú 30as lenni", hogy ha egy férfit 30évesen olyan dolgok foglalkoztatnak mint a Playstation, iphone5, a 3D tv, a zenekara és valóban ha a feleség ez idő alatt próbálja egyedül menedzselni a családot, a háztartást és a terhességét,az anyagi gondjaikat, egy idő után valóban nincs közös témájuk, de ez nem feltétlenül anyu hibája.
Sok mindent tolerálok és a gyerek(ek) érdekeit nézem, ezért is mondtam hogy persze látogassa de ne a kiscsajjal, de nem leszek idegroncs mert Én leszek hamarosan két gyerekes anyuka, akinek egyre több kötelezettsége lesz, ő hétvégi/kéthetente/háromhetente jövő apuka lesz, aki hétközben a barátnőjének segít felkészülni az érettségire.
Én is hibáztam és naponta rágom hol, mit és javítom. DE nem tudok felhőtlen tini lenni többé mert nem engedhetem meg magamnak. Ne sajnáljuk apukákat a háttérinfo nélkül.
Szia!
Teljesen megértelek, szörnyű, amin most átmész.
Viszont én azt mondom engedd el a gyereket. Előbb utóbb találkozni fognak, főleg ha komoly a kapcsolatuk. Akkor meg ott maradnának a régi sérelmek.
Anyósod biztosan szereti a gyereket, és így tulajdonképp az ő felügyelete alatt zajlana a dolog, ami azért számomra megnyugtató lenne.
A gyereknek egyébként nem lesz rossz, ha ott a lány. Ő csak annyit fog érzékelni, hogy valaki szereti.
Amúgy akár jól is elsülhet. Tudod én nem tini vagyok, de nem is vagyok még 30. Irtózom a gyerekes pasiktól. Na most ha nekem bemutatná valaki az ilyen kicsi gyerekét úgy lelépnék, hogy a lábam nem érné a földet.
És talán visszatalálna hozzád.
Egyébként azt kérdezted hogy ne legyél savanyú 30-as. Hát így.
Mondom, teljesen megértelek és teljesen igazad van, de te a lányt okolod a dologért, pedig biztosan nem kényszerítette a férjed. Szerintem hamarabb lesz ő áldozata ennek az egésznek, mint gondolná.
Az pedig, hogy a lányod őt is keresheti nem hiszem,hogy gond. Legalább nem egy hárpia lenne, aki igyekezne leépíttetni vele a kapcsolatot.
Engedd meg a láthatást. A gyerek teljesen tisztában van, ki az apja és ki az anyja (a picike viszont nem lesz, aki még a hasadban van). És ha jóban lesz a gimis csajjal a gyermeked, az miért baj? Egészségesen fog fejlődni, emiatt nem lesznek gondjai.
Meg egész életedre nem akadályozhatod meg a láthatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!