Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a jó házasság titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó házasság titka?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon sok a válás. Vagy mik azok az általános hibák egy házasságban (persze tisztelet a kivételnek), amik váláshoz vezetnek?
2009. aug. 30. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóknak teljesen igazuk van.

Mindenben egyet értek velük..

De én is házas vagyok, 25 évesen, de sajnos a hazugságok miatt már mondhatni részemről teljesen kezdek lemondani az egészről, pedig még csak most voltunk 1 éves házasok.

Remélem el sem tudjátok képzelni, milyen az, mikor a leg apróbb dolgotól a legnagyobb dolgokig mindenben hazudik. És nem azért, mert kell, Nem kellene, mert pitiáner dolgok nem érdekelne. Nem vagyok féltékenykedős, nem vagyok egy boszorkány és ezért nem is értem.. Mert, ha az lennék.. De hidd el ha hazugság van a kapcsolatban, legyen az bármekkora is.. Akkor annak csak idő kérdése, de biztos vége szakad. Sajnos..

Bízni bíztam benne, amíg bírtam...

Szeretni szerettem, és tiszteltem tiszta szívemből.. Amíg nem hazudott, és folyamatosan a szemembe nézett, és mondta.. mondta, én meg tudtam, hogy nem is így van..

Nos, agy idő utá minden elhalványul a hazugságok miatt..

Pedig mindket, életre szólónak találtak a környezetünkben.. Mindenki...

De már nem tudok tűrni..

Sajnos...

Tehát ne hazudjatok egymásnak, és akkor örökké élni fog a kapcsolat..

Szerintem ez a titka..

Akár milyen fájó is a másiknak, csak az igazat kell mondani.

2009. aug. 31. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
A jó házasság titka, ez tényleg nagyon nehéz... Mert szép mondás, hogy ne hazudjunk, viszont sokan úgy nőnek fel, hogy ezt látják otthon, és természetesnek veszik. Ez csak példa, más erkölcsi mércét is mondhatnék. Kevesen tudnak megfelelni a teljes őszinteség, és teljes bizalom követelményének. Akkor ők ne is házasodjanak? Szerintem épp arról kellene hogy szó legyen, hogyan növekedhetnénk ki az alacsony erkölcsi szintből egy magasabbra. A titok abbna van, hogy a két fél közül legalább az egyik tudja, hogyan kell ezt. Ha a párunk segítségünkre lenne. Viszont nem kioktatás, átnevelés, fegyelmezgetés által, mert ezek csak olaj a tűzre.
2009. aug. 31. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Például itt néhány ötlet:

[link]

2009. aug. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!