Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó házasság titka?
Mivel szinte mindenki szerelemmel vagy legalábbis hasonló ok miatt házasodik, szerintem fontos, hogy megtartsuk ezt az érzést. Vigyázni kell rá, óvni, ritka kincs. Megbecsülni a másikat, tisztelni és elfogadni az egyéniségét.
Sok nő hiszi azt, hogy ha elveszik feleségül, akkor meg tudja változtatni a pasit. Sőt, egyenesen olyanná formálni, amilyet ő akar.
Egy kapcsolatban nagyon sok kompromisszumot kell kötni, rengeteget beszélgetni, odafigyelni a másikra. És persze nevetni, és humorral kezelni a dolgokat. :)
szia!
Tolerancia , elfogadás...és tudni kell kompromisszumokat kötni. Nem szabad jeleneteket rendezni és napokig duzzogni valami hülyeségen. Ezektől menekül majdnem minden pasi.Ha van valami nézeteltérés, azt lehet normálisan kezelni, megbeszélni ha valami nem oké.
az előttem lévőket kiegészíteném azzal, hogy az összetartozás ne azt jelentse, hogy sülve-főve együtt lógtok, hanem mindkettőtöknek meglegyen a saját szabad ideje.
nálunk így működik: péntek esténként elmegy a haverjaival sörözni, vagy meccset nézni ... hetente 1x én elmegyek a barátnőimmel vásárolni, fodrászhoz, vagy valahova. hétvégén gyerekestül elmegyünk kirándulni. és néha a nagyszülőkre bízzuk a kicsit így kettesbe lépünk le.
a lényeg: legyen külön időd magadra, neki is magára, csináljatok közös programot is.
azonkívül bizalom, nyitottság, humor, rugalmasság, kompromisszumkészség, és mindig forrón kell tartani a kályhát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!