Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kívülről zökkenőmentes kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívülről zökkenőmentes kapcsolat - mégis miért válnak el?

Figyelt kérdés

Adott egy család - tömören a férj papucs, és irodai munkásként elég jól keres, és adott egy feleség 2 közös 10 év körüli gyerekkel. Kapcsolatuk eddig se volt zökkenőmentes, a férfi inkább visszahúzódó vagyonépítő típus, a nő szereti a társas eseményeket, és a vendégek fogadását. A nő fejében szöget ütött, hogyha már olyan nagy divat a válás a barátnői körében, akkor ő is el akar válni.

Most a férj, a kedves barátom hozzám fordul tanácsokért, mivel hozhatná helyre ezt a kapcsolatot. Én is teljesen ledöbbentem erre a hírre, egyáltalán nem volt várható náluk egy válás, hiszen kívülről minden teljesen rendesnek tűnik. Én arra tippelek, hogy a férj nem nyújt elég izgalmat a feleségnek. Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 13. 10:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Inkább a nő szokott italozgatni - társaságban. Otthon egyikük se iszik, és nem járnak kocsmába. Estére mindketten otthon vannak.

Ezt így mondta a barátom nekem, hogy ő sem érti, miért. A nőt is megkérdeztem, nem hajlandó nekem elmondani az indítékot, a gyerekeket is megkérdeztem, szerintük se verik egymást a szülők, de általában az anyjuktól kapnak figyelmet, az apjuk inkább csak zsebpénzt ad nekik, és elviszi a családot bevásárolni, fizeti az angol magántanárjukat, de lényegesebben nem foglalkozik velük, csak ünnepnapokon.

2013. jan. 13. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy a feleség megunta, hogy a férje egy ATM és nem a társa.

Egyébként nem tudhatod, hogy egy ember lelkében mi játszódik le.

2013. jan. 13. 12:14
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem mondja el, mert nem tőled válik el, csak kettőjükre meg a gyerekekre tartozik a dolog.

Igen, lehet, hogy megunta, hogy a párja nem tölt minőségi időt a családjával.

2013. jan. 13. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha igy monta férjj : A nő fejében szöget ütött, hogyha már olyan nagy divat a válás a barátnői körében, akkor ő is el akar válni. akor az minősiti hogy ál hozájuk és ara utal hogy azért terorizálja őket lehe tényleg ezt gondolja indoknak hogy abarátnőitől látja ami utál rá mijen véleményel van róluk. Jobha elválnak a gyerekeknek biztosan
2013. jan. 13. 13:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam a dolgon én is a válaszok alapján. Lehet, hogy a barátnői annyira irigyek, hogy a házaspárt egymás ellen hangolják. Vagy az sem kizárt, hogy a házastársak összevesztek a pénzen, Forintban mérhetően ki mennyire járul hozzá a háztartáshoz és a gyerekneveléshez, míg a másik elszórakozza barátokra-hobbira a fizetését. Erről mi a véleményetek?
2013. jan. 13. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy jó házasságot sem a barátok, sem a pénz nem tesz tönkre. Ezek olyanok, mint a betegségnél a tünetek. Gondot okoznak de nem ezek a baj forrásai.

Inkább a személyiségük közötti nagy különbség lehet az oka. Hosszú távon ez minden kapcsolatot megmérgez.

2013. jan. 13. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt ojan jol tudod ki kőlti a pénzt mintha csak te lenél férj bár egy papucs az védené a párját nem támadná . Tehát a papucs nak hiszi magát ő az ártatlan aki csak a pénzt adja haza a tőbeik meg elviszik hozá állású emberek általába erőszakosak othon vagy igza van vagy adigveri a feleségét és a gyerekeit amig igaza nem lesz azt már azt se tudja hogy mér válnak el egyijen tőkéletes embertől. Ha aztse tudja mér akar válni a másik nagyon figyelmes lehetet.
2013. jan. 13. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség házasságban a külön kassza, mikor ugyanott laknak, ugyanolyan szükségletekkel és a kiadásaik is ugyanazok?

És az, hogy közös kasszán azt méricskélik, kinek mekkora százaléka van benne??

Nem szeretnék így élni.

2013. jan. 13. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Kívülről lehet minden szép és jó. De lehet, hogy nem voltak együtt már 2 éve, mert nem kívánják egymást, kihűlt az egész. A férfinek az a törődés, hogy kifizet mindent, ezt te magad írtad le, és a gyerekek mondták el neked. A nő meg többre vágyik. Bár lehet, hogy érdemesebb lett volna először leülni beszélni a férjével, de nincs kizárva, hogy úgy érzi, hogy már felesleges, és ezt a lépést átugorva inkább a válással kezd egy boldogabb élet reményében.
2013. jan. 13. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!