Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívülről zökkenőmentes kapcsolat - mégis miért válnak el?
Adott egy család - tömören a férj papucs, és irodai munkásként elég jól keres, és adott egy feleség 2 közös 10 év körüli gyerekkel. Kapcsolatuk eddig se volt zökkenőmentes, a férfi inkább visszahúzódó vagyonépítő típus, a nő szereti a társas eseményeket, és a vendégek fogadását. A nő fejében szöget ütött, hogyha már olyan nagy divat a válás a barátnői körében, akkor ő is el akar válni.
Most a férj, a kedves barátom hozzám fordul tanácsokért, mivel hozhatná helyre ezt a kapcsolatot. Én is teljesen ledöbbentem erre a hírre, egyáltalán nem volt várható náluk egy válás, hiszen kívülről minden teljesen rendesnek tűnik. Én arra tippelek, hogy a férj nem nyújt elég izgalmat a feleségnek. Nektek mi a véleményetek?
Inkább a nő szokott italozgatni - társaságban. Otthon egyikük se iszik, és nem járnak kocsmába. Estére mindketten otthon vannak.
Ezt így mondta a barátom nekem, hogy ő sem érti, miért. A nőt is megkérdeztem, nem hajlandó nekem elmondani az indítékot, a gyerekeket is megkérdeztem, szerintük se verik egymást a szülők, de általában az anyjuktól kapnak figyelmet, az apjuk inkább csak zsebpénzt ad nekik, és elviszi a családot bevásárolni, fizeti az angol magántanárjukat, de lényegesebben nem foglalkozik velük, csak ünnepnapokon.
Akkor lehet, hogy a feleség megunta, hogy a férje egy ATM és nem a társa.
Egyébként nem tudhatod, hogy egy ember lelkében mi játszódik le.
Nem mondja el, mert nem tőled válik el, csak kettőjükre meg a gyerekekre tartozik a dolog.
Igen, lehet, hogy megunta, hogy a párja nem tölt minőségi időt a családjával.
Egy jó házasságot sem a barátok, sem a pénz nem tesz tönkre. Ezek olyanok, mint a betegségnél a tünetek. Gondot okoznak de nem ezek a baj forrásai.
Inkább a személyiségük közötti nagy különbség lehet az oka. Hosszú távon ez minden kapcsolatot megmérgez.
Nem hülyeség házasságban a külön kassza, mikor ugyanott laknak, ugyanolyan szükségletekkel és a kiadásaik is ugyanazok?
És az, hogy közös kasszán azt méricskélik, kinek mekkora százaléka van benne??
Nem szeretnék így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!