Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért annyira nehéz elköltözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira nehéz elköltözni válás után?

Figyelt kérdés

Olyan anyukák véleményét szeretném kérni, akik hasonlón mentek át.

Férjemmel elváltunk 2 hónapja, mert férfiként nem szeretem, ő nőként nem tisztel, csak a szülői örömök közösek.

Van egy közös gyermekünk. A gyerekkel még mindig a férjemnél lakunk, pedig van külön lakásom. Állandóan kifogások jutnak eszembe, mikor a költözést tervezem: mekkora munka össze és kipakolni, most hideg van hozzá, ha elköltözünk a gyerek csak rám marad...

Más is volt ilyen helyzetben? Családom értetlenül áll és nézi, hogy miért nem költözök már el, de mégis valami visszatart. Pedig a férjemet emberként, férfiként nem szeretem, mégis annyira nehéz megtenni ezt a lépést, mindennek végetvetve. Talán a kényelem és lustaság tart vissza, vagy reménykedek valami csodában... Talán gyászolom a házasságunkat... annyira tanácstalan vagyok, pedig tudom, hogy egyetlen megoldás a költözés.

2013. jan. 2. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Félsz az ismeretlentől és attól, hogy most ténylegesen vége a házasságnak. Ezt a helyzetet jobb mielőbb felszámolni,mert könnyen beleragad az ember.
2013. jan. 2. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:

ezek szerint annyira azért nem rossz ember a férjed, ha nem lépsz le.

hidd el, aki nagyon nem bírja, az egy szatyornyi ruhával lelép és vissza sem néz.

neked ez így kényelmes, gondolom a lóvé sem olyan kevés mintha egyedül lennél, a gyereket is le tudod passzolni ha épp nincs hozzá kedved.

apám nem baxakodott ennyit mikor otthagyott minket anno.

2013. jan. 2. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket mind érzem és gondolom egyszerre:

- félek az ismeretlentől

- félek, hogy a költözés elindít egy visszavonhatatlan folyamatot, a láthatást, ami furcsa érzés lesz

- nem rossz ember a volt férjem, de mi ketten nem illünk össze és csak boldogtalanok vagyunk együtt. Mára már taszítjuk egymást a sok szóbeli bántás és megnemértés miatt

- valóban kényelmesebb, hogy van akivel megosztani a gondokat (de az érzelmeket és gondolatokat már nem tudom megosztani vele)

- anyagiak: sosem voltunk közös kasszán, bár én szerettem volna, mert a szüleim is így éltek és az előző társammal is így éltünk (apósomék viszont sosem voltak közös kasszán)

- a gyereket tuti nem fogja többször elvinni, mint amennyi a láthatásban elő van írva (sőt, szerintem még annyit sem)

De akkor miért nem lépek? Talán egy hatalmas fenékbe rúgás kellene nekem... Elmenni feltöltődni pár napra és új erővel nekiesni az ismeretlennek?!

2013. jan. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!