Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbocsájtottam, de mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtottam, de mégsem megy, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a férjemmel 6 éve vagyunk házasok,a fiunk 5 éves,a bajok akkor kezdodtek a ferjem es koztem,mikor a kicsi megszuletett,5 evig mast se halgattam tole,mint hogy nem tudok fozni,sutni,rossz anya vagyok,mas elott is gyakran leblamalt,minden naposak voltak a veszekedesek,de olyan dolgokon,amin meg mast veszekedni nem hallottam pl:mit evett a gyerek,mikor es mennyit,ha mentunk valahova megjegyezte,hogy te csak inkabb keveset beszelj es ne mondj butasagokat,egyepkent azt hogy buta vagyok,nem tudok semmit,nap mint nap hallanom kellett,a szuleimhez sem engedett minket,mindig blamalta oket meg a barataimat is,veluk egyepkent mar evek ota nem is talalkoztam,evente egyszer szoktam oket felhivni es meg akkor is ram szoll,hogy minek hivogatom oket,oket ugy sem erdekli,mi van velem,egyepkent ez nem igaz,ot ev alatt többször is elöfordult,hogy megutott,vér nem folyt,foltok is csak ritkann maradtak,de szerintem egyiket sem erdemeltem meg,most megmondtam neki,hogy karacsony utan hazamegyek a szuleimhez,elvalok,sirt,megigerte hogy megvaltozik,ez kb 4 napja volt,igyekszik is,tenyleg,ha mindig ilyen lett volna,de sajna nem volt,most minden jo,de en mar nem tudok velel elni,nem harakszon,megbocsajtottam,de nem vagyok boldog,nem tudok felejteni,olyan sokaig turtem,annyira nem is tudom szavakba onteni,mit erzek,egyszeruen nem megy,pedig mondtam neki,hogy ha megvaltozik,nem hagyom el,de nekem egyszeruen nem megy,most mit tegyek?itt a gyerek is,ti valnatok,vagy nem

2012. dec. 20. 09:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
szeretnem kihangsulyozni,mert hazudni nem akarok,mar fent is irtam,hogy o testileg nem sulyos bantalmazo,nem ver veresre,de sokat gyotort lelkileg,egyepkent koszonom az eddigi velemenyeket mindenkinek
2012. dec. 20. 10:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló ember mellett vegetáltam 12 évet... végül mindent hátrahagyva menekültem előle a gyerekünkkel.. nem részletezném, de ezek nem változnak, csak ígérgetnek aztán csak rosszabb lesz. Most már boldog vagyok egy másik férfi mellett és sajnálom, hogy 12 évig egy reménysugárba kapaszkodva vártam, hátha jobb lesz. Írd be a google-ba, hogy "miért marad?" kidobja a NaNe írását, leírja feketén fehéren, hogy a bántalmazó emberek hogyan működnek. Nagyon tanulságos!
2012. dec. 20. 12:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja! Hozzáteszem, hogy engem sem vert rendszeresen. Az egy kezemen meg tudom számolni, hányszor járt el a keze (persze tudtam mikor kell kussolni). De ennek a "minősége" egyre durvább lett. Az utolsó csepp volt mikor megerőszakolt és a gyerekünk fültanúja volt..
2012. dec. 20. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Van hova menned?Van megfelelő kereseted?El tudod látni egyedül is a gyermekedet?Ha ezekre igen a válaszod,akkor ne gondolkodj!Nem zsarol a gyerekekkel?Nem fenyeget,hogy elveszi őket tőled,ha elmész?Az a baj,hogy az ilyen emberek,akik lenézik a másikat,lenézik a szüleidet,eltiltanak tőlük,az ilyen képes elvenni a gyermekeidet is.Végtelenül önző alak lehet.
2012. dec. 20. 14:00
 15/19 A kérdező kommentje:
van hová mennem,de munkam sajna nincs
2012. dec. 20. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Annyira durva torteneteket irtok nehanyan... :(

Először én is azt mondtam volna, hogy talan egy próbát megér, de ha ebben az 5 évben tényleg csak rosszakat eltetek meg, akkor sajnos lepned kell, pedig én maximalisan családpárti vagyok.

2012. dec. 20. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi attól érzi magát férfinek, ha maga alá gyömöszöl egy nőt minden lehetséges módon. Attól férfi, hogy megaláz, hogy hülyének állít be téged. Van egy kedves barátnőm. Jogi egyetemet végzett, rendes családból való. Az egyetem 2. évében beleszeretett egy hasonlóan primitív pasiba, mint a férjed. Az első egy két hónap szép volt, utána kezdte el a megaláztatásos hadjáratot. Hasonlóan, mint a te férjed, hogy a barátnőm nem tud egy teát se megfőzni, ez miért így van, az miért koszos stb... Még a haját is átfestette a barátnőmnek. nagyon szép szőke hosszú haja van, de a pasi bevörösítette, mert neki úgy tetszik. Szóval a barátnőmön semmi se volt jó. Ez ment, ha jól emlékszem két évig, amíg végre rájött a barátnőm hogy egy bunkóval él együtt. Sajnos már nem emlékszem mi ébresztette rá, mert senkire se hallgatott előtte. Se az anyukájára, se rám se senkire. De lényeg, hogy egy nap fogta és otthagyta. Persze az a pasi is elkezdett rimánkodni, hogy megváltozik, de a barátnőm szerencsére nem hallgatott rá.

Véleményem szerint semmiképpen ne hátrálj meg. Fogd a cókmókodat, és menj el a szüleidhez a gyerekkel. Egyáltalán az a jó, hogy idáig eljutottál, hogy ráébredél mennyire szánalmas pasival élsz. A kisgyerek meg jobb lesz, ha nem az apját veszi férfi mintának.

2012. dec. 23. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég a főnököm összehívott egy megbeszélést. Egy másik telephelyünkön egy kolléganőt megölt a férja. 2 gyereket hagyott hátra, egyikük sincs még iskolás korú.

Otthagynám! Sőt, szerintem még távoltartásit is kérnék, ha utána jönne próbálkozni. Megaláz, ver, kicsavar emberileg, nem engedi, hogy a barátaiddal beszélj, elhordja mindennek a családod.

Ez nem csak testi de lelki terror is. Azt akarja, hogy csak ő maradjon neked és így bármit elviselj tőle!!Rabszolgává tenne lényegében, sőt tett is!!

Menekülj és többé rá se nézz!!!!!

2012. dec. 23. 11:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Véget ért és ennyi.Lezártad magadba.
2012. dec. 23. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!