Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbocsájtottam, de mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtottam, de mégsem megy, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a férjemmel 6 éve vagyunk házasok,a fiunk 5 éves,a bajok akkor kezdodtek a ferjem es koztem,mikor a kicsi megszuletett,5 evig mast se halgattam tole,mint hogy nem tudok fozni,sutni,rossz anya vagyok,mas elott is gyakran leblamalt,minden naposak voltak a veszekedesek,de olyan dolgokon,amin meg mast veszekedni nem hallottam pl:mit evett a gyerek,mikor es mennyit,ha mentunk valahova megjegyezte,hogy te csak inkabb keveset beszelj es ne mondj butasagokat,egyepkent azt hogy buta vagyok,nem tudok semmit,nap mint nap hallanom kellett,a szuleimhez sem engedett minket,mindig blamalta oket meg a barataimat is,veluk egyepkent mar evek ota nem is talalkoztam,evente egyszer szoktam oket felhivni es meg akkor is ram szoll,hogy minek hivogatom oket,oket ugy sem erdekli,mi van velem,egyepkent ez nem igaz,ot ev alatt többször is elöfordult,hogy megutott,vér nem folyt,foltok is csak ritkann maradtak,de szerintem egyiket sem erdemeltem meg,most megmondtam neki,hogy karacsony utan hazamegyek a szuleimhez,elvalok,sirt,megigerte hogy megvaltozik,ez kb 4 napja volt,igyekszik is,tenyleg,ha mindig ilyen lett volna,de sajna nem volt,most minden jo,de en mar nem tudok velel elni,nem harakszon,megbocsajtottam,de nem vagyok boldog,nem tudok felejteni,olyan sokaig turtem,annyira nem is tudom szavakba onteni,mit erzek,egyszeruen nem megy,pedig mondtam neki,hogy ha megvaltozik,nem hagyom el,de nekem egyszeruen nem megy,most mit tegyek?itt a gyerek is,ti valnatok,vagy nem

2012. dec. 20. 09:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most csak megijedt és ezért szép és jó minden,ezért kedves,de ha maradsz nem sokára kezdödik előröl.Nem fog megváltozni tartósan,menj el,elég időt vesztegettél már el rá.Sajnálom.De talán mással még lehetsz boldog,de ezzel az emberrel nem.
2012. dec. 20. 09:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában ilyenkor ez a "normális" . Teper , mert érzi a vesztét, a biztonságérzete megingott, de amint látja, hogy megnyugodtál és tűrsz tovább kezdi előröl.
2012. dec. 20. 09:28
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Huuh szép hosszú mondat lett ez... Szerintem sürgősen hagyd ott. Aki egyszer megütött, máskor is meg fog. Ne várd meg, míg a gyerek ellen fordul! Tessék elhagyni és kész. Ne 4 napig bizonyítson, hanem 4-5 évig, aztán esetleg. Egyenlőre én még a láthatást is korlátoznám. És ne haragudj, tudom, hogy nem vág témába, de a helyesírásod elég rossz...
2012. dec. 20. 09:34
 4/19 anonim ***** válasza:
11%

Na most lehet lepontoztok, de

A gyerek miatt (főleg ha szereti az apját) adnék időt. Mégiscsak megígértem, sz@rt nem csinálnék a számból. Nem éreztetném vele, hogy megbocsájtottam, ő meg csak teperjen. Mondjuk magamban megállapítanék egy dátumot, pl március (neki ezt nem mondanám) és addig hagynám had teperjen, én hűvös maradnék addig. Ha kibírja akkor elmennék párterepiára, őt elküldeném pszichológus és újabb időt adnék magunknak. Nálam első a kapcsolat megmentésse, ha kell segítséggel. Ha márciusig semmi változás, akkor beadnám a válókeresetet. Szerintem a 6év megér ennyit, meg a közös gyerek is. Tudom milyen rossza ez, nekünk is volt válságban a házasságunk,nálunk is elcsattant 1pofon, de megoldottuk. Voltunk pszichológusnál, terápián, de ezt akarni kell, tenni kell érte és van amikor nehéz. Nem hiszek abban, hogy az ember nem változik. Mindenki változik. Csak a változás állandó, szokták is mondani :) Most már csak azt kell megtudni, hogy ő képes e érted megváltozni

2012. dec. 20. 09:50
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Ma már pont, hogy a gyerek miatt nem kell együtt maradni, ez maradi és csak ártó felfogás, többet ártasz a gyereknek azzal ha felnő egy olyan férfi mellett akitől csak azt látja, hogy alázzák az anyját mint azzal, hogy nem lát ilyet vagy egy olyan férfimintát ismer meg ami csak jót tesz neki.
2012. dec. 20. 09:53
 6/19 A kérdező kommentje:
bocs a hibakert,de siettem
2012. dec. 20. 10:01
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
A kapcsolatért tenni és küzdeni kell. Valamiért anno feleségül mentél hozzá, és szeretted tiszta szívedből. Ez lebegjen előtted. Szerintem korán jött a gyerek, 1év után, alig voltatok kettesben. A gyerek minden házasságnak mérföldköve, mégiscsak egy 3ik fél lép a kapcsolatba. Te is írtad, hogy azóta változott meg, szóval itt kell keresni a titok nyitját. Ha gyerek előtt normális volt, akkor ő olyan, csak valami történt. Szerintem elválni a legkönnyebb, mintsem hogy megoldjátok a problémát. Ezért is van egyre több válás és egyedülálló szülő...
2012. dec. 20. 10:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Tehát:

- 5 éve szid, sérteget és megaláz minden emberileg lehetséges módon

- rendszeresen megüt

Te pedig még gondolkozol. 5 éve. Min? Ennél lejjebb már egyikőtök sem lehet.

4 napja sír? Szegény ember! Talán meg kellene sajnálnod és mellette maradnod, még a végén nem lesz kit sértegetni és ütni. Akkor meg mi lesz szegénnyel?

Én válnék-e? Már 5 évvel ezelőtt megtettem volna, igen. Az első sértések után, de az első pofonnál 100%.

2012. dec. 20. 10:14
 9/19 anonim ***** válasza:
A nagynénémmel ugyanezt csinálta a férje éveken át. A vége az lett hogy sósavat ivott és belehalt. 3 kiskorú gyermeke maradt árván. Ne higgy a férjednek, sosem fog megváltozni. Végre kinyílt a szemed, most szedd össze magad és menekülj, mert te ebben a kapcsolatban csak a vesztes fél lehetsz. Sajnálom! A gyermekednek is az az érdeke, hogy nyugodt körülmények közt nőhessen fel. Egy ilyen apa mellett erre esélye sincs:(
2012. dec. 20. 10:18
 10/19 A kérdező kommentje:
igazad van,egy ev az keves,de sajna abban az egy evben is voltak jelek,csak akkor meg nem ertettem oket,nem vettem oket figyelembe,mar akkor is agresszivabb,idegessebb volt,neha lealazott,stb,de,es nem tudom miert,azt hittem,majd megvaltozik,de csak rosszabb lett minden,mentsegem,hogy fiatal,tapasztalatlan,butacska voltam+o volt az egyetlen komolyabb kapcsolatom,vele fekudtem le elosszor,elegge prud nevelesben reszesultem,mar ot eve,egyfolytaban csak elneztem,turtem,most mar nagyon faradtnak erzem magam ehhez,mar nem megy
2012. dec. 20. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!