Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válófélben levőknek semmit nem mond az esküvőkör megkötött fogadalom, hogy holtodiglan-holtomiglan?
Figyelt kérdés
Elvégre azt ígérték egymásnak, hogy kitartanak a másik mellett jóban-rosszban.2009. aug. 22. 16:58
11/13 anonim válasza:
A sajátpéldánból indulok ki:
Elég kulturáltan váltunk el, különösebb ok nélkül, azaz sem megcsalás, sem erőszak, de az esküvői fogadalom, és semmi más egyéb nem érdekelte, menni akart és kész.
Pedig véleményem szerint a problémát simán meglehetet volna oldani, és azt az energiát, amit a válásba fektetünk, azzal az energiával mosolyogva élhetnék együtt. Továbbá a válási költségekből kijött volna akár több külföldi nyaralás is, vagy szakember aki segített volna a probléma megoldásban.
De én már úgy látom, hogy mindenki egyedül akar élni, hisz kényelmetlen lett alkalmazkodni egy másik emberhez. (Sok a szingli, ez a divat)
Szóval, a fogadalmak manapság,nem érnek egy kalap sz..r..t.sem.
12/13 anonim válasza:
Én komolyan gondoltam, hogy jóban rosszban kitartunk egymás mellett. Mostanában egyre több a rossz, de én még mindig képes lennék kompromisszumokat kötni, megpróbálni helyrehozni az életünket. DE a férjem magasan sz*rik mindenre. Csak az érdekli és motiválja, hogy neki jó legyen. Ezt kerek perec megmondta, de ettől többet beszélgetni nem hajlandó. Nő vagyok, és valószínű, hogy én fogom beadni a válópert, ennek ellenére mégsem érzem úgy, hogy bosszút akarok állni rajta, hogy tönkre akarom tenni, sőt a gyerekeket sem fogom ellene nevelni. Én már szinte mindent megpróbáltam, hogy kilábaljunk a gödörből, de egyedül kevés vagyok hozzá, és kezdem feladni.
13/13 anonim válasza:
szerintem sokat jelent az a fogadalom,de mikor már csak rossz van akkor nincs más megoldás....megkell szegni az igéretet.pedig nehéz.de ha már csak az az igéret tart össze egy házasságot akkor annak már semmi értelme .(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!