Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam a nevemen van. A felesegemnek semmi papirja (vizum tartoszkodasi) feketen tartoszkodik az orszagba. Semmie sinncsen. Mien esejem van hogy nekem iteljek a gyermeket 4 honapos?
Svédország a feminizmus fellegvára. Azt az országot férfiaknak tanácsos nagy ívben elkerülni. Iszonyat, hogy mi folyik ott. Amiért ott börtönt kaptál, azért sehol máshol a világon még egy ejnye bejnye sem járna. Ott azért kaptad, mert férfi vagy.
Ami viszont szerintem fontos, hogy milyen állampolgárságú a gyerek. Mert ha olyan mint te (nem tudom, hogy magyarok vagytok-e), akkor van esélyed. Az anya mehet haza, de a gyerek marad itt.
Mindenképpen harcolj érte, de szerintem a vallást ne emlegesd, mert egyrészt annak semmi jelentősége, csupán szubjektív tényező, másrészt könnyen rasszistának titulálhatnak, mert itt meg ez divat alaptalanul.
Már ne haragudj, de amikor állítólag bezártad a barátnődet, miért nem hívott fel telefonon téged, vagy valakit? Itthon miért nem kértél perújrafelvételt? Nagyon úgy néz ki ez a történet, hogy téged iszonyúan palira vettek. Ezek után nem értem, hogy miért nem akarsz ettől a nőtől minél gyorsabban megszabadulni. Azt várod, hogy holnap feljelentsen nemi erőszakért. Az ilyenek bármit képesek kitalálni. Csinál magának valami sérülést, elmegy hozzád és kihívja a rendőröket, hogy bántottad. Egy látlelet és már ismét mész vissza a börtönbe. Az ilyen nők mindenre képesek, és hidd el ez nem kitaláció, rengeteg férfi ül amiatt, mert például a nő kinézte az öregúr házát, és most ő lakik benne a pereputtyával, a pasi meg ül, mert a rokonság tanusította is a nők hazugságait. Ez veszélyes játék.
Azt megértem, hogy a gyerekhez ragaszkodsz, tedd is, de a nőtől tartsd magad távol.
Ezt olvasd el Svédországról:
Aztán rájössz, hogy miért ültettek ott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!