Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a válás kimondását követő két éven belül nem lehet megváltoztatni a láthatás körülményeit? Gondolok itt arra pl, hogy mettől meddig, melyik napokon, stb.
Ne aggódj még egy kis idő és ő saját maga akar majd hozzád jönni. Úgy tudom 12 évesen számít a bíróságon az ő véleménye is. És akkor mindegy mit akar az édesanya.
A lényeg te ne vegyél részt az egymást pocskondiázzuk játékban. A gyerek nem hülye csak még kicsi. Felnőttként össze fog állni neki is az "algebra".
Amikor nálad van érezzétek jól magatokat, gyűjtsetek együtt élményt. Az idő neked dolgozik: tudod apa-lánya kapcsolat lehet nagyon szoros. Főleg amikor már komolyabban fog kamaszodni. Szóval ez most átmeneti állapot ne keseredj el!
Nincs ilyen megjegyzés a határozaton.
Szóban elhangzott bár,mikor az ügyvédekkel randiztunk,de hát az ugye csak szóbeli megjegyzés...
Itt a szeptember,az iskolával a bajok is elkezdődtek...
Őméltósága máris felülbírálta a bíróságot:már csak kéthetente láthatom a lányomat,holott minden héten itt lehet a határozat szerint!
És ezt nem megbeszéltük,vagy valami,ahogy Normáliséknál szokás,hanem ő így döntött!!!Nem is tudok vele beszélni mert nem hajlandó,a gyerekkel üzenget!
Mit csináljak?Gyámhivatal?
IGEN, harcolj, bár csak az én apám is így ragaszkodott volna hozzám :-((
30/N
Ezt így ilyen formában nem teheti meg.
Törvényben leírtak szerint, ha a láthatást akadályozza akkor pénzbírsággal súlytható az a fél aki ezt teszi. És ami a legdurvább számomra legalább is, hogy ha a láthatás időpontjában nem adja oda a gyereket rendőri kisérettel is mehetsz érte, mivel egy jogerős bírói ítéletet nem tart be. Ha kell előkeresem ezt a részt a családjogi törvényben.
Szóval, ha teheted ezeket írd meg neki levélben vagy e-mail-ben talán észhez tér ettől. Ha nem , mehetsz azonnal a gyámhivatalhoz és kötelességük ez ellen a helyzet ellen a leírtak szerint felszólítani a volt feleséged.
17:35!
Megköszönném,ha tényleg előkeresnéd nekem azt a törvényrészletet,nem lustaságból,csak nekem nincs hozzá idegrendszerem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!