Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kell a válópert elindít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell a válópert elindítani? Részletek: MIT CSINÁLNÁTOK EBBEN A HELYZETBEN?

Figyelt kérdés
4 éve mentem hozzá a férjemhez. 3.-ik gyerekünket várom, el fogom vetetni, férjem több hónapja megváltozott undok és agresszív lett, mai nap folyamán visszanéztem a googléját, amibe mást nem találtam, mint különböző erotikus oldalakat minden félét, nőket nézegetett 3 hétre visszamenőleg, MEGTALÁLTAM AZT IS, HOGY SZEXPARTNER KERESŐKÖN IS JÁRT, ÍGY MÁR ÉRTHETŐ A VISELKEDÉSE. 37 ÉVES, TINI ISKOLÁS LÁNYOKAT NÉZEGETETT TÖBBET! kÉRDŐRE VONTAM NEKEM JÖTT ÉS ISZONYÚAN MEGÜTÖTT! mIT CSINÁLNÁTOK EBBEN A HELYZETBEN???

2012. nov. 23. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekek nevén van az ingatlan, akkor mi a gond? Ők maradnak a tulajdonosok, még eladni sem nagyon lehet - csak gyámhatósági engedéllyel.

Válópernél, a vagyonmegosztás folyamán be kell vonni a gyámügyet, hogy a tulajdonosok - illetve az, akinek a felügyeletet megadják - a házban szeretnének maradni.

2012. nov. 24. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem jelented fel? Ma már a családon belüli erőszakra azért jobban odafigyelnek. Pláne hogy terhes vagy.
2012. nov. 26. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is volt szexpartnerkereső, társkereső egyebek, szinte minden veszekedés után. engem nem ütött meg, egyszer megrángatott, többször leköpött, szóban is megalázott milliószor. amiket a neten nyomoztam, azokat nem mertem számon kérni rajta, kivéve a szexpartner keresőt, mert 1 "nőt" fel is hívott. Azt mondta, h fogadás volt, nem érti, miért vagyok kiakadva. De ez csak néhány csepp volt a most már túlcsordult pohárban, mi válunk. Persze ő van a legjobban meglepve, pedig ő akart mindig válni. 2 éve vagyunk "házasok", 1 másfél éves gyerekkel.Ha írsz privátban elküldöm a nyomtatványokat, amiket be kell adni, de ha bemész a városi bíróságra panasznapon, ott készségesek, és segítenek pl a ház problémában is. sajnos ez minden határon túlment, nem lehet megbocsájtani, tényleg igaz, h ha egyszer megüt, máskor is meg fog, és sajnos az is statisztika, h az ilyen állatok nem érik be egy idő után az asszonyveréssel, a gyerekeket is bántani fogja. Kitartás!!!

2012. nov. 28. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!