Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú minden 2. héten apjánál alszik, meddig még?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 14:57
1/11 anonim válasza:
én ugy tudtam h 14 éves kor fölött a gyerek már szabadon dönthet h el akar e menni a láthatsára vagy nem. Elötte köteles a szülő biztosítani h a gyerek elmenjen a másik szülővel a kijelölt bírósági napokon...
nem vagyok benn biztos ám... de pl. mikor elmultam 14 akkor tettem egy nyilatkozatot a bíróság elött h nem megyek a kötelező láthatásokra,ha akarom látni aopámat,akkor lemegyek hozzá magamtól,láthatás ide oda
2/11 anonim válasza:
nem értem,mi ebben a rossz?az persze más tészta ha úgy alszik hogy este átrohan félelmében az apja ágyába:D
3/11 Kankalin válasza:
Ha jól sejtem te az apuka barátnője/új felesége vagy...
4/11 anonim válasza:
Mi a gond?
Te ki vagy? És mi azzal a problémád, hogy egy fiúnak az apjával jó a kapcsolata? Ahelyett, hogy örülnél neki.
5/11 anonim válasza:
Keresztfiam 14 évesen odaköltözött apjához. Anyjához akkor megy amikor kedve van. Keresztlányom az anyjánál maradt és ő akkor megy az apjához amikor akar. Szerintem ez így tökéletes.
6/11 anonim válasza:
A kérdező még nem reagált,arra,hogy Ő kicsoda, és mért zavarja??(tuti, gonosz mostoha) Szerintem,ez tök normális, lássuk be,hogy egy éves még messze nem felnőtt!Ha igényli az apja jelenlétét,mért ne aludhatna ott?? Mi ebben a probléma?
8/11 anonim válasza:
addig meg, amig akar... en 23 eves vagyok, 12 eves voltam, amikor elvaltak a szüleim, mivel tanulok meg edesapamnal lakom, de en is atmegyek anyuhoz aludni, ha ahhoz van kedvem... ha 30 evesen lesz kedve az apjaval beszelni, akkor 30 evesen fog atmenni, esetleg ott aludni. (növerem 29 eves, 2 gyerekkel, ferjjel, ök is szokta hol apunal, hol anyunal lakni, mivel messze laknak...) miert kene megszakitani a kapcsolatot, attol, hogy felnött? vagy nem ott alvasra redukalni?
9/11 anonim válasza:
hogy képzeled ezt mégis? kérlek válaszolj!
10/11 anonim válasza:
Héééé, kérdező! Nem értjük, hogy mi bajod! Hahó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!