Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválunk 3 kicsi gyerekünk van, a férjem valamelyiket
szeretné nevelni, a többivel is tartaná a kapcsolatot de
hát hogy lehet ezt kibírni?
Figyelt kérdés
Normális hangulatban váltunk el, nekem nagyon fáj persze, mert szeretem a férjem, de ő mást akar már. 3 kicsink van, a legnagyobb 6 éves, a kislányunk 4.5, a picike fiú pedig 2. A férjem másik városba költözik munka miatt (is) így az hogy megosztva neveljük őket (tehát hogy egy két hetet itt egy két hetet ott) nem működik, mert másik városba kellene hurcolni őket oviba, bölcsibe. Nincsenek nagyszülők, bébiszitter, segítség sem, tehát a férjem nem is nagyon tudna 3 gyereket ellátni. Nem tudom mit tegyek, ő ragaszkodik a gyerekekhez és nagyon szereti őket, én is természetesen. Mindhármat egyformán. Eddig megosztottuk a feladatokat tehát mondjuk ő hozta vitte oviba a nagyobbakat, én bölcsibe a kisebbet. Ha nálam marad mindhárom a férjem hétvégente látná csak őket, ő ezt nem akarja, nem is akar elválni tőlük valahogy, de hát ha már engem nem szeret, mégis hogyan éljünk együtt vagy én adjam fel a munkámat és költözzek oda ahova ő megy de ez is teljesen butaság. Nem tudom mit tegyek.
Szerintem kezdj el a másik városban munkát keresni. Neked is igazad van és a férjednek is. Nem lenne jó szétválasztani a testvéreket, de az sem lenne jó, ha az apjukat alig látnák. Fújják itt, hogy viselje a következményeket..és ez szerintetek a gyerekeknek, akik szeretik az apjukat milyen következmény????
Nem jobb a testvérek szétválasztásánál.
Ne lutrira add fel a munkád, hanem igyekezz ott keresni és ha lesz, akkor mondj fel.
2012. nov. 21. 15:11
23/33 anonim válasza:
Kedves 22-es, a te megvilágításodban ez már sokkal inkább a holtomiglan-holtodiglan kérdése.. Miért hagyná el a gyerekeket egy másik szerelem, egy másik nő kedvéért?
2012. nov. 21. 15:28
24/33 anonim válasza:
A férfi elmegy másik városba dolgozni, és akkor az anyuka fogja a 3 gyereket, kezdjen lakást keresni, bölcsit, óvodát, iskolát, állást..ezt ti sem gondoljátok komolyan, főleg nem a mai világban! Ha egyszer nem szeret a férjed és külön utakon szeretne járni, de a gyerekeket nevelni szeretné, látni őket minden nap, akkor nem hiszem, hogy csak az az egy megoldás maradt, hogy ott éljen veletek továbbra is. Én megmondanám neki, hogy ha ennyire ragaszkodik a gyerekekhez, akkor hát maradjon a városban, keressen egy albérletet és munka után szépen átmennek hozzá a gyerekek, vagy ő látogatja meg őket. Ha a férjem lelépne, hogy ő már nem szerelmes, és másik városba is megy, a kedvéért biztos, hogy nem kezdeném el költöztetni a családot! Mi az, hogy 1-et vinne magával és nevelné? Szerintem nem hörcsögök, hogy 1-et kiválasztok az alomból "oszt" viszem, mert ő a legszimpibb...
2012. nov. 21. 15:44
25/33 A kérdező kommentje:
Ha itt marad a mostani munkahelyén az nem fizet annyira jól hogy külön háztartást vigyen, normális gyerektartást is tudjon fizetni (tudom ez legyen az ő baja) de nekem is számít hogy mennyi pénzt ad a gyerekre majd, bármennyire is szépek az elvek, sajnos kenyeret a boltban pénzből veszek..:( Jaj olyan nehéz, már mindent megpróbáltam, olyan mintha hirtelen kattant volna az agya vagy nem is tudom...más nőre utaló jeleket nem látok meg ő is azt mondja hogy nincs neki más.
2012. nov. 21. 15:58
26/33 anonim válasza:
Aki megházasodik, és 3 gyermeket is nemz, annak egyszerűen nincs semmi joga sarkonfordulni...vagyis azt igen, de utána még követelőzve összekuszálni a maradék családot...mert Ti vagytok egy család, Ő kilépett belőle.
Azt hiszem jobb ember lehetsz nálam, mert abban a minutumban, hogy cserben hagyna a férjem 3 gyerek vállalása után úgy vágnám el tőle az életem folytatását, mintha sosem ismertem volna. Ez egy egyszeri megcsalás, majd megbánásnál is ezerszer rosszabb. Menjen az ilyen és élje az életét, de magában.
ez most nagyon felkavart...kitartást és erőt kívánok neked és a gyerekeknek!!!
Ő meg egye meg amit főzött...komolytalan, felelőtlen ember... :(
24N
2012. nov. 21. 16:00
27/33 anonim válasza:
Testvéreket szétválasztani?! Nem is értem hogyan juthat valakinek ilyen az eszébe... Nem tudom, hol laktok, de rendezni kéne akkor a viszonyokat, tehát ha el akar menni, akkor lakjon külön. Milyen távolságra szeretne költözni a férjed?
2012. nov. 21. 16:33
28/33 anonim válasza:
A férjednek pont ugyanúgy esik minden, mint neked. Így gondolkozz.
2012. nov. 21. 16:51
29/33 Bence_ válasza:
Mi volt a tünet?
Boldog éltetek és ő egyszer csak benyögte, hogy válni akar?
Vagy már régóta lapos volt a kapcsolat?
2012. nov. 22. 00:37
30/33 anonim válasza:
szerintem a testvéreknek együtt a helyük! miért mindig a gyermekek isszák meg a válások levét, és annyi minden másét... :(:( engem elszakítottak a testvéreimtől, és egész életemben csak vissza akartam őket kapni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!