Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék megint. Szerintetek van esély a békülésre?
Ez az előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..
És ahogy utolsó bejegyzésként írtam,haza költöztem.Múlt hét pénteken.Azóta nem keres.
Még a megbántottság dolgozhat benne?A büszkeség?Nekem annyira furcsa hogy még a gyerekeket se keresi.
Párterápia?Á,dehogy.Soha nem lehetne ilyenre rávenni.
Tényleg folyton azt hangoztatja mindenkinek,hogy neki a gyerekei a legfontosabbak.Betegek voltak a gyerekek mikor eljöttem,annyit se hogy meggyógyultak e.
Szerintem itt ne a békülésen gondolkodj már!Akármennyire nem szeretem a másikat már a gyerekeim akkor is a gyerekeim maradnak és ők aztán nem érdemlik ezt meg.
Erre az emberre nem lehet számítani se mint apa se mint ember.És ez a büszkeségtől messze áll.
Én hagynám a fenébe,éljen egyedül ahogy akar,aztán az élet majd ráébreszti mit veszített ha egyáltalán felfogja majd.
Ilyen embert még sajnálsz?
Inkább a gyerekeidet hogy ilyen apjuk van!
Bocs,hogy ilyen nyers voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!