Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tanácsot kérnék megint....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérnék megint. Szerintetek van esély a békülésre?

Figyelt kérdés

Ez az előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..

És ahogy utolsó bejegyzésként írtam,haza költöztem.Múlt hét pénteken.Azóta nem keres.

Még a megbántottság dolgozhat benne?A büszkeség?Nekem annyira furcsa hogy még a gyerekeket se keresi.

2012. nov. 20. 10:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Párterápia?Á,dehogy.Soha nem lehetne ilyenre rávenni.

Tényleg folyton azt hangoztatja mindenkinek,hogy neki a gyerekei a legfontosabbak.Betegek voltak a gyerekek mikor eljöttem,annyit se hogy meggyógyultak e.

2012. nov. 21. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de az én szememben itt bukott el teljesen , mint ember és mint apa.
2012. nov. 21. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem itt ne a békülésen gondolkodj már!Akármennyire nem szeretem a másikat már a gyerekeim akkor is a gyerekeim maradnak és ők aztán nem érdemlik ezt meg.

Erre az emberre nem lehet számítani se mint apa se mint ember.És ez a büszkeségtől messze áll.

Én hagynám a fenébe,éljen egyedül ahogy akar,aztán az élet majd ráébreszti mit veszített ha egyáltalán felfogja majd.

Ilyen embert még sajnálsz?

Inkább a gyerekeidet hogy ilyen apjuk van!

Bocs,hogy ilyen nyers voltam!

2012. nov. 22. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!