Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék megint. Szerintetek van esély a békülésre?
Ez az előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..
És ahogy utolsó bejegyzésként írtam,haza költöztem.Múlt hét pénteken.Azóta nem keres.
Még a megbántottság dolgozhat benne?A büszkeség?Nekem annyira furcsa hogy még a gyerekeket se keresi.
Szerintem ne akarj vele kibékülni, bár tudom, hogy könnyebb ezt kívülről nézni és mondani.
Azt gondolom neki kényelmes volt a helyzete melletted mindig is, most, hogy nem keres titeket, lehet, hogy túl gyengének tart ahhoz, hogy ott ragadj és azt gondolja úgyis visszaköltözöl hamarosan.
Nem olvastam végig az előző kommenteket, de gondolom beszéltél neki erről és felvilágosítottad mit fogsz tenni, ha nem változtat. Őt ez akkor sem érdekelte, mert nem változtatott ezek szerint.
Nem hiszem, hogy valaha is egy dolgos, munkás és családjáért güriző ember lehetne belőle.
Szerintem próbálj elvonatkoztatni a megszokottságtól és érzelmektől. Józan ésszel átgondolva a dolgaidat, jó lépés volt ez.
Tisztában voltam vele,hogy rosszul is elsülhet ez a dolog.De nem szakítottam vele,elmondtam neki is,hogy nagyon szeretem,de besokalltam a viselkedésétől,és szükségem van egy kis pihenőre,hogy feltöltődjek.
Nagyon sokszor próbáltam észhez téríteni,hogy ez a viselkedés,életmód nem jó.A pláne az,hogy most tudtam meg,hogy nem egy barátja már vagy 1 éve mondja neki ugyan ezt.Változzon meg,mert így elveszíti a családját.
Mindig annyira hangoztatja,hogy ő mennyire szereti a családját,a gyerekeit.Nem igazán veszem észre.
Szia, én nem olvastam végig a 3 oldalnyi válaszokat. A férjed ezt a viselkedését gyerekkorából hozta, ez szinte 100% a megoldása sem egyik napról a másikra fog menni. Én a helyedben, ha tehetném, elmennék egy tanácsadóhoz, aki mindkettőtökkel elbeszélget és felnyitja a hibákat, egy kívülálló talán jobban tud rá hatni, mint te.
Nekem a bátyám ilyen típusú férfi, ami teljesen az anyukám hibája. Sértődékeny, "büszke", mindig neki van igaza, bocsánatot kérni nem tud, lusta, minden házimunka kizárólag a nőké típus, nyilván ezt a körülugrálást, kiszolgálást fogja majd a párjától is elvárni és a mindenre bólogatást. Na, ismerős?
Egy családban mindenkinek meg kell, hogy legyen a maga feladata, akkor lesz a család része, minden nap kell, hogy jusson egy-egy feladat a férjedre, a gyerekekre és rád. Ha te fáradt vagy és boldogtalan, az kihat rájuk is, az pedig senkinek nem jó. Ha ezt sikerül megértetned vele és azt, hogy biztonságra vágysz, talán valami megmozdul benne. Fordított helyzetben biztos még nem gondolkodott, mi lenne, ha te sem csinálnál semmit, vagy havonta váltogatnád a munkahelyeidet, mert mindenen megsértődsz? Hol tartana a család? Arról nem beszélve, hogy a gyerekeknek milyen rossz példát mutat ezzel, hiszen nekik anya és apa a példakép, mit fognak tanulni így?
Szerintem most nem neked kell lépni, itt az ideje, hogy ő keressen meg titeket, aztán jöhet egy nagy beszélgetés. Próbáld meg a legfontosabb dolgokat összeszedni, hogy ne maradjon ki semmi és higgadtan megbeszélni. A gyerekek mennyi idősek?
Akkor most lehet, hogy csak időt akar neked hagyni, ahogy kérted.
Bár szerintem most kellett volna igazán kétségbeesnie és kapálózni utánatok. Nehogy a pihenőből külön élet legyen.
Nagyon sajnállak és nem lehet könnyű neked, de szerintem később rájössz majd, hogy ez így jobb.
Én nem tudnék legalábbis vele élni a helyedben 1 percig sem.
Nem csodálom, hogy eleged lett.
3,5 és 1,5 évesek a kicsik.
Valamilyen szinten jó,hogy hagy időt gondolkodni,sok mindent végig tudtam gondolni.De közben meg hiányzik az a ragaszkodás amit mindig is hangoztat,a kétségbeesés,hogy elveszíthet minket.
Tudom,hogy gyerekkorából hozta ezt a viselkedést,sok mindent megértettem,így utólag.
de így se olyan nagyok az elvárásaim,pedig lehetnének.
"De közben meg hiányzik az a ragaszkodás amit mindig is hangoztat,a kétségbeesés,hogy elveszíthet minket."
Ezek szerint mégsem esett olyan kétségbe, mert akkor nem a büszkesége diktálna. De az is lehet, hogy csak időt akar neked hagyni és keresni fog.
Sajnos azzal is számolni kell, hogy esetleg nem fog keresni, de akkor meg nincs is sok értelme erőltetni a békülést.
Rendben! Büszke, te lehagytad ezért ő megsértődött.
Remek.
De a gyerekeivel mi baja? Azért csak fel kéne emelni a telefont és legalább a gyerekekkel beszélni.
Párterápiára elmenne?
Mert, hogy most ilyen az egy állapot. Ha szeretne akkor ezen tud változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!