Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az ex-feleséggel jóba lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex-feleséggel jóba lenni huzamosabb ideje, mire utal?

Figyelt kérdés
A férj elment más miatt,akivel még járnak,nem laknak együtt,nem is nagyon szexelnek,mert a csaj megcsalja,a volt férj viszont hónapok óta viszonyt folytat az ex feleséggel,sőt,nagyjából tisztában van azzal is,hogy a nője megcsalja a főnökével,mégsem dobja.Ennek mi értelme? Kérhetnélek,hogy normálisan válaszoljatok!

2012. nov. 19. 14:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus mindenki mindenkivel. Itt már nem nagyon lehet viszonyokról beszélni, de nevesítheted, ha nagyon akarod, hogy ki kinek a felesége, és ki csal kit, de már nevetséges. Pont mint egy bordélyházban.
2012. nov. 19. 14:33
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
a kérdésből következtetve te vagy az exfeleség ... egyszerű a dolog, a szex jó veled, de házastársi felelősség nem kell neki (jelen felállás szerint te vagy a szerető)
2012. nov. 19. 14:33
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem azt akartam írni, hogy ki kinek a felesége, hanem azt, hogy ki kinek a szeretője, bocs.
2012. nov. 19. 14:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak MINDIG azt hazudják a szeretőnek, hogy a másik, "hivatalos" kapcsolatukban nincs szex. Ezt a szerető elhiszi, mert el akarja hinni, ebből a szempontból semmi jelentősége nincs annak, hogy nálatok most a szerető lett a hivatalos kapcsolat és a feleség a szerető. Szex van itt is, ott is, a férfi meg kiskirálynak érzi magát köztetek, ennyi az értelme.
2012. nov. 19. 14:38
 5/21 A kérdező kommentje:
én ezt a "nincs szex" dolgot elhiszem.Mert:mikor velem élt,minden nap szexeltünk.Tudom milyen,ha van neki szex naponta,és ha nincs mondjuk 2-3 napig.És mindíg ilyen,látszik-érzem-hogy nem kapja meg ott ,amit anno megkapott.A másik:nem ő mondta el ezt magától,én szedtem ki,hogy mi van vele,talán nem kap eleget,hogy folyamatosan így ki van éhezve.Szóval-bár sokat tud hazudni az ex-em-ez az egy dolog igaz.
2012. nov. 19. 14:42
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
a volt férj szabadon, egyedül él és közben ha úgy tartja kedve, akkor az exfeleséghez ugrik át egy görbe estére, ha viszont úgy alakul, akkor a másik nőhöz, aki miatt eredetileg dobta a feleségét. ennek a nőnek nem komoly a pasi, az exfeleségnek több mint valószínű, h még mindig vannak érzései, a éfrj pedig egyikért sem teper különösebben. neki ez a legkényelmesebb, hisz mindig azt csinál, amit akar
2012. nov. 19. 14:45
 7/21 A kérdező kommentje:
6:teljesen igazad van.Csak találnom kellene valakit,aki miatt én,mint ex-feleség felszámolhatnám ezt az áldatlan állapotot.mert ez nekem nem jó.Nem szeretem,meg nem fogadnám vissza,még a gyerekek kedvéért sem...szóval lépnem kellene,csak sajna még nincs mellettem olyan,aki ebben segítene...
2012. nov. 19. 14:48
 8/21 anonim ***** válasza:
96%

Hm, ha nem fogadnád vissza, akkor - már bocsánat - de ne tedd szét a lábad neki. Felnőtt (???) nő vagy, legyen már ennyi önkontroll.

Persze maradhatsz ebben a megalázó helyzetben is, ha gondolod...

2012. nov. 19. 15:05
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Máris találtál valakit, Te magad vagy! Magadért változtass!
2012. nov. 19. 15:06
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

És csak akkor tudsz lépni ha melletted van Carlos Hernández? Mi ez, valami brazil szappanopera?

Megfájdult a fejem mire megértettem ki kivel és mikor.

2012. nov. 19. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!