Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bunkóság javasolni a szüleimne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság javasolni a szüleimnek, hogy váljanak el?

Figyelt kérdés
úgy kapnank támogatást a konyvekre,menzara..stb
2012. nov. 17. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túl komolyan vennék az új családi állapotot és szétesne a család. Ne kockáztasd!
2012. nov. 17. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
attól, hogy elválnak a szüleid, még nem kapsz támogatást.
2012. nov. 17. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Ezért nem járnak kedvezmények.
2012. nov. 17. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
nem jár kedvezmény már az elvált szülőknek, pont ezért amire te is gondoltál... most már csak a nagy családosok kapnak vagy a beteg gyerekesek... (szóval keress már opciót)
2012. nov. 17. 19:07
 5/10 anonim válasza:
Több kérdésem lenne, hogy a választ tudjam konkrétizálni: Jól megvannak amúgy?, Mennyi pénzetek van? Pénz szűkében éltek nap mint nap? Mennyi idős vagy? Ha megvannak együtt, de neked ez nem tetszik: sajnos ez van, felnőttek sokszor olyat tesznek, amit nem értünk, a szerelem náluk is ugyanúgy vak, ráadásul sok évnyi együttlét után nehéz változtatni, főleg idősebbeknek-oda a biztonság, hogy van valakid, hogy nem egyedül tartod fenn magad+a gyereked. Ha vagy már elég idős, legalább 16, vállalj pl gyerekfelügyelete, ha eléggé felelősségteljes vagy, esetleg lakás takarítást (én 22 évesen tettem ezt és nincs benne szégyen, csak mindig légy jól informált, mielőtt bevállalod). Ha amúgy rosszak a családi körülményeitek, de nincs balhé otthon, de még nem vagy elég idős, hogy dolgozhass, javasolnám, hogy esetleg rokonnal beszélj, osztályfőnökkel, hogy minimális megértést vagy akár pénzbeli segítséget kapj-de nem ám kihasználni! Pár éve, hogy hasonló helyzetből szakadtam ki, ráadásul balhé, verés, szóval a teljes pakkot megkaptam, most 23 vagyok, de jól jegyezd meg, ha nem sikerül változtatnod még évekig, majd később jól jegyezd meg, honnan indultál-egyszer majd megérted a helyzetüket-jelen pillanatban kereken 1 éve, hogy Magyarországra költöztem, egyik napról a másikra, 40 Ft-al a zsebemben, 1.5 hónapra rá munkát találtam, egy szerető férfit magam mellé és most-bár az otthoniak ugyanazok-segíteni tudok a szüleimnek. Ne okold őket, ha már elég nagy vagy és megérted, hogy a teljes kép nem csak az, amit te látsz náluk. Ha nem akarnak válni, van okuk rá, nem biztos, hogy elmondják neked, ezért igyekezz TE az lenni, aki ha az ő helyzetükön már nem is, de a SAJÁT jövődön majd változtatsz. DE maradj mindig becsületes!
2012. nov. 17. 19:17
 6/10 anonim válasza:
40,000
2012. nov. 17. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:

ha "kulon élnek" tehat hivatalosan egy szülő keresetebol elunk,van támogatás

15vagyok! es jol megvannak 45 es 48evesek!!

2012. nov. 17. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Már megbocsáss, de inkább javasold nekik, hogy mindketten dolgozzanak. Vagy ez sértés lenne?
2012. nov. 17. 21:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Mar megbocsass de nem olyan konnyu allast szerezni!
2012. nov. 17. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
86%
De az én adómon élősködni könnyű lenne, mi?
2012. nov. 18. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!