Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kié lesz a gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kié lesz a gyerek?

Figyelt kérdés
élettársammal nagyon megromlott a viszonyunk,oly annyira hogy verekedés is előfordult. nem vagyunk házasok, így kié lesz a gyerek? gondolok arra is hogy amig bíróságra nem megyünk addig kinél lesz a gyerek?
2012. nov. 15. 07:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de rendőri segítséget kérhetek hogy kitegyem nem? mert mikor összejöttünk ÉN vettem egy házat, és 2 hónapig az anyjánál laktunk,és veszekedés miatt kihívtam a rendőröket, mert nem akart elengedni.így költöztem be a saját félkész házamba.
2012. nov. 15. 08:24
 12/20 A kérdező kommentje:
és ha nem tudom bizonyítani?? mert annyira sose vert meg hogy látszódjon!
2012. nov. 15. 08:25
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Persze, hogy kérhetsz.

Aki azt írta, hogy bizonyítani kell, az egy hülyeség. Szétmentetek, a bírónőt rohadtul nem érdekli, hogy az apa agresszív vagy sem. Egyébként meg nem hülyék, pillanat alatt leveszik a szülőkről melyik, milyen.Csak nagyon indokolt esetben veszik el az anyától a gyereket.

2012. nov. 15. 08:26
 14/20 anonim ***** válasza:
43%

Hányszor kell még ezen a fórumon leírnunk (köszönöm, többek között 6-os, hogy te is írod!!!), hogy NINCS OLYAN, HOGY ANYÁNÁL A HELYE A GYEREKNEK!!! Ezt vegyétek nyugodtan ordításnak!

Ott van a helye, ahol jobb neki, és pont. Ez rengetegszer az apánál van - és rengetegszer az apánál is helyezik el. És nem, ehhez nem kell, hogy az anya alkoholista, drogos, örömlány vagy bármi legyen, simán csak elég, ha a gyerek az apához kötődik jobban, ott jobb a környezet, stb.

Attól még, hogy ezt az elvadult nők, akik nagy A-val írják az "anya" szót, nem akarják felfogni, attól még így van, már jó sok éve.

2012. nov. 15. 08:39
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Azonnal indítsd el a gyermekelhelyezési pert és kérvényezd az ideiglenes elhelyezést nálad arra hivatkozva, hogy a gyerek még csak 2 hónapos és szoptatod. Azért ezt elég könnyű bizonyítani, csak megnézik a születési anyakönyvi kivonatot, hogy mikor született. Aztán a gyermekelhelyezési perre meg gyűjtheted az agresszióról szóló bizonyítékokat, de szerintem erről kérd ki ügyvéd tanácsát. Addig is a gyerek nálad lehet, és mivel még nem 3 éves, az apa nem viheti el, csak nálad láthatja.
2012. nov. 15. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14-es válaszoló! Azért azt gondolom belátod, hogy egy 2 hónapos babának az anyjánál a helye. Ő még biztos hozzá kötődik a legjobban. Egyébként valóban már nem az a gyakorlat, hogy minden esetben az anyának adják a gyereket, de azért komoly anyai probléma kell ahhoz, hogy az apánál helyezzék el, az, hogy esetleg apukának több pénze van nagyobb háza,az egyáltalán nem elég. Hidd el, értek hozzá.
2012. nov. 15. 10:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy a bíróságon feltűnik nekik, milyen is az apa valójában, hiszen addig a pár percig/óráig bárki meg tudja magát játszani.

Férjem volt felesége eljár inni, addig a nagyi vigyáz a gyerekre, felvágta az ereit, le akarta szúrni késsel a páromat, mégis neki ítélték a gyereket.

Igazságos döntés? Ugyan már!

2012. nov. 15. 10:25
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Egy anyatejes babat nem valasztanak el az annyatol egy ujszulott kisbaba nem babaruha amit ide oda lehet dobalni. csecsemo anya osszetartozik amig az anya nem veszelyezteti a gyereke eletet. Csaldsegitoben menj es ott kerj meg ma tanacsot segitenek hidd el.
2012. nov. 15. 10:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Az sem derült ki amúgy az egészből, hogy az élettársadnak kell e a gyerek?
2012. nov. 16. 12:26
 20/20 A kérdező kommentje:
a rendőrségen azt mondta hogy kell neki.de egy órára nem lehet rábízni, mert ha sír a gyerek ,ordít vele, mert ő gépezik...minden fontosabb neki mint a fia.én általában csak este jutok kajához, mert mindent nekem kell megcsinálni,és amikor őt akartam egyszer megkérni hogy etesse meg mert mosogattam, azt mondta hogy nem mert éhes, és ő enni fog...a rendőrségen is mondták hogy 2 éves koráig nem fogják az apának ítélni a gyereket!
2012. nov. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!