Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezési perekben el választják egymástól a testvéreket?
Kedves utolsó !!!
Elolvasva a történetedet teljesen átérzem azt, hiszen egy cipőben járunk, jártunk.
Azzal a különbséggel, hogy az én exem itt is hagyta a gyerekeket már több mint fél éve. A hivatalok ...hát ne kelljen minősítenem a gyámhivatalt ( amit itt hozzá nem értők ajánlgatni szoktak) . Mi is voltunk ott a gyerekekkel, de azt a mocskos munkát..... Meghallgattak, vettek fel jegyzőkönyvet és kérdezték adtam- e be elhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet a bíróságra. Mondtam, hogy igen. Akkor kérték, mutassam be a a postai feladóvevényt amin szerepel az érkeztetés dátuma. Megtettem. Kár volt. Átvertek. Abban a pillanatban kezeiket mosva visszadobták a papírokat, nem törődve semmivel. Védve voltak azáltal,hogy a bíróság magasabb rendű. Azt mondták, mivel tudomásuk van róla, hogy bírósági ügy van folyamatban, nem tehetnek semmit. Ez volt nekik a legegyszerűbb. A gyerekeim azóta is egyedül vannak. Próbáltam őket magamhoz venni, de mivel nem tudom "édesanyjuk" beleegyezése nélkül iskolába íratni őket, én követek el törvénysértést. Röhejes az egész. Hogy mit tehetek? Várok bízok, tartom a lelket a gyerekekben, hogy talán a mostani tárgyaláson a Tisztelt Bírónő/úr/ hajlandó lesz el is olvasni az összes 4 év leforgása alatt keletkezett iratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!